Winkelinrichting Brabant

Verswijver Interieurconcepten by SALT helpt u graag bij winkelinrichting in Brabant. Wij zijn expert op het gebied van ontwerpen, plannen en begeleiden. Wij helpen u een geschikt interieurontwerp te realiseren en dit om te zetten in een nieuw en modern interieur. Wij helpen zowel particuliere als zakelijke klanten bij het ontwerpen en realiseren van een nieuw interieur. Het inrichten van uw winkel behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden.

Winkelinrichting in Brabant: van concept tot vernieuwend interieur

Wanneer u ons inschakelt voor winkelinrichting in Brabant, kunnen wij u van begin tot eind helpen. Wij beginnen met het maken van een voorlopig ontwerp, waarin we voor u, onder andere, een moodboard, kleur- en materialen voorstel en plattegrond maken. Het is zelfs mogelijk het ontwerp van alle kanten te bekijken in virtual reality. Deze baseren we op onze eigen visie en uw wensen. Dit ontwerp kan nog flink worden aangepast. Uiteindelijk zal er een definitief ontwerp op tafel liggen waar u goedkeuring voor moet geven. Wij zullen vervolgens ook een plan van aanpak voor u maken. Hierin worden volgende zaken vastgesteld:

  • Hoeveel de verbouwing u gaat kosten: offertes bij vertrouwde bedrijven en een begroting.
  • Hoe de verbouwing wordt gerealiseerd: professionele planning.

✓ Ontwerp
✓ Definitief ontwerp
✓ Technisch ontwerp
✓ Uitvoering

Meer informatie

Aan de hand van dit plan van aanpak kunnen de gekozen bouwbedrijven aan de slag. We hebben een groot netwerk tot de beschikking om de winkelinrichting in Brabant uiteindelijk te kunnen realiseren. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)164 213 803.

    interieurarchitect Brabant