Woonkamer interieur

Geef het interieur van uw woonkamer een nieuwe look!

Een nieuw woonkamer interieur. Met zoveel keuze is het soms lastig om de juiste beslissing te nemen. Een helpende hand van een interieurontwerper kan daarin het verschil maken. Wij helpen u graag met het ontwerp en de realisatie van uw woonkamerinterieur. Ons team van gespecialiseerde interieurontwerpers staat voor u klaar om samen met u een droomontwerp te maken.

Het inrichten van uw woonkamer is niet altijd makkelijk. Er valt ook zoveel te kiezen. Sommige vinden het (her)inrichten van de woonkamer het leukste wat er is. Terwijl het voor anderen veel stress oplevert. In beide gevallen kunt u vast wat inspiratie en professionele hulp gebruiken.

✓ Ontwerp
✓ Definitief ontwerp
✓ Detaillering
✓ Bouwbegeleiding

Bepaal de interieurstijl van de woonkamer

Veel mensen zien de woonkamer als de belangrijkste ruimte van het huis. Het is de plek waar u visite ontvangt en vaak tijd doorbrengt met familie. Daarnaast is het ook de plek waar de meeste mensen helemaal tot rust komen. Voordat u uw woonkamer gaat inrichten, is het belangrijk na te denken over een interieurstijl. Welke stijl ziet u het liefst terug in uw eigen woonkamer? Is dat een Scandinavische woonstijl? Een Scandinavische woonstijl straalt rust en comfort uit met strakke lijnen en duurzame materialen. De kleuren grijs en wit kenmerken de Scandinavische woonstijl.

Of bent u meer van de industriële interieurs. Die herken je aan de natuurlijke invloeden van robuuste materialen. Denk hierbij aan hout, metaal en beton. Het is een stoere stijl waarin lichte kleuren vaak worden afgewisseld met donkere kleurtinten.

Wellicht ziet u toch liever een landelijke stijl terug in het interieur van uw woonkamer. In een landelijk interieur ziet u vaak warme tinten en het gebruik van hout terug. Bij een landelijk interieur draait het om details. Een mooie spiegel, een kunstwerk aan de muur of mooie raamdecoratie. Het past perfect bij een landelijke stijl.

Zo zijn er nog honderden stijlen, wij denken graag met u mee en maken een persoonlijke stijl speciaal voor uw woning.

Interieurstijl omzetten in concept

Wanneer het duidelijk is voor welke interieurstijl u wilt gaan, moet u de stijl verder uitwerken. Welke kleuren gaat u kiezen? Gaat u veel of weinig accessoires in uw woonkamer interieur plaatsen? Denk hier goed over na. Iets wat u kan helpen, is het maken van een moodboard. Een moodboard is een (digitale) collage. Het wordt gebruikt om één of meerdere ideeën te visualiseren.

Begin eens met het maken van een moodboard. Zoek eens in woonmagazines of op internet naar mooie elementen uit de interieurstijl waarvoor u al eerder gekozen heeft. Maak een uitgebreide collage. Dit geeft een completer beeld wat u vooral wel mooi vindt. Ook als u uw woonkamer interieur laat inrichten door Verswijver Interieurconcepten, vragen wij u en uw partner een moodboard te maken en dit met ons te delen. Zo hebben wij een goed beeld wat jullie wensen en behoeften zijn. Om vervolgens te beginnen met het ontwerp.

Een nieuw woonkamer interieur in 3 stappen

De interieurontwerper die een stapje verder gaat


✓ Ontwerpfase
✓ Detaillering
✓ Bouwbegeleiding

Onze werkwijze

Maak een functionaliteitenlijst

Dit is misschien niet het eerste waar u aan denkt wanneer u uw woonkamer gaat inrichten, maar het kan u zeker helpen. Maak een lijst met meubels en accessoires die u zeker terug wilt zien in uw nieuwe woonkamer interieur. Denk hierbij aan voldoende zitruimte, opbergruimte zoals kasten en een tv-meubel en accessoires zoals planten, kaarsen en potjes. Door gebruik te maken van een functionaliteitenlijst, kunt u gemakkelijk meubels en accessoires prioriteren en zo gerichter op zoek naar meubilair.

Woonkamerinterieur inrichten

Wilt u de inrichting van uw woonkamer interieur graag over laten aan een professional zoals Verswijver Interieurconcepten? Wij zijn specialist op gebied van ontwerpen en realiseren van woonkamer interieurs. Door de jarenlange ervaring beschikt Verswijver Interieurconcepten over de kennis en expertise om uw woonkamerinterieur geheel naar uw wens op te leveren. 

Bent u benieuwd wat Verswijver Interieurconcepten voor u kan betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via 0164 213 803. Vindt u mailen makkelijker? Bovendien zijn we bereikbaar via onze mail info@verswijver.nl.

Samenwerking met betrouwbare partners in de bouw

Om de verbouwing zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben we veel goede connecties met betrouwbare bouwbedrijven. Voordat zij voor uw woning aan de slag gaan, ligt de juiste voorbereiding bij ons.

 • We maken een werkplanning
 • Zorgen voor een duidelijk kostenoverzicht
 • Vragen alle nodige offertes aan
 • Organiseren de bouwbegeleiding
 • Zijn altijd het aanspreekpunt tijden de verbouwing

Zo zorgen wij ervoor dat de verbouwing van uw woonkamer vlekkeloos verloopt en u snel kunt genieten van uw woonkamer! Kunnen wij u helpen met de bouw/verbouwing van uw woonkamer? Neem direct contact met ons op, we helpen u graag verder.

Inspiratie voor uw woonkamer interieur?

DOWNLOAD DE GRATIS BROCHURE


Op zoek naar inspiratie voor uw woonkamer interieur of bent u benieuwd naar onze projecten? Vul het formulier hieronder in en ontvang gratis ons inspiratieboek!

Download inspiratieboek

    • Verslag van afgeronde projecten van Verswijver Interieurconcepten inclusief illustraties
    • Ons team en de unieke werkwijze die wij hanteren
    • De interieurontwerpers die een stapje verder gaan
    • Interieurs, Ideeën en inspiratie!
interieur inspiratieboek
daybed woonkamer

IS UW WOONKAMER INTERIEUR HIER OOK AAN TOE?

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN!


 

  KEEP UP TO DATE!

  NOG MEER WOONKAMER INTERIEUR NIEUWS!


  Van kleurentrends tot nieuwe producten, er is altijd wel iets nieuws te weten en te overwegen als het gaat om interieurontwerp. Met de steeds veranderende trends in de wereld van het woonkamer interieur. Kunt u bij ons woonkamer interieur nieuws op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.

  Nieuws

  3D impressie

  Wij kunnen voor u een realistische 3D visualisatie maken zodat u een betere indruk krijgt van het interieur en/of exterieur…

  Reviews

  We hebben weer een mooie review ontvangen van een klant!

  21 maart en 22 maart 2024

  Wij zijn vanaf donderdag 21 maart 2024 met het hele team op excursie in Valencia. Vanaf maandag 25 maart 2024 zijn we weer bereikbaar.