Retail interieur

Vergroot de beleving in jouw winkel met het juiste Retail interieur

Een warm en welkom gevoel creëren voor uw klanten in uw retail interieur. Een belangrijke factor wat u door middel van een doordacht design kunt waarmaken. Met het juiste ontwerp en de perfecte realisatie geeft u uw klanten direct een fijn ontvangst, wat de beleving van uw winkel positief beïnvloedt. Wij helpen u graag met het realiseren van uw ontwerp ideeën voor het interieur van uw winkel.

✓ Ontwerp
✓ Definitief ontwerp
✓ Technisch ontwerp
✓ Uitvoering

Instagramwaardig retail interieur

Het toevoegen van échte eyecatchers in het interieur van uw winkel, of ook wel het ‘Instagramwaardig’ maken van het interieur, kan zorgen voor meer bereik én bekendheid voor uw winkel. Zo kan een merkwaardig en ‘hip’  interieur er voor zorgen dat mensen gaan praten over uw winkel, wat zorgt voor meer merkbekendheid en uiteindelijk resulteert en meer verkoop.

Een gastvrij interieur

Wanneer klanten zich welkom voelen in de winkel zullen ze eerder overgaan tot aankoop. De gastvrijheid zou u kunnen verhogen door klanten een kopje koffie met wat lekkers aan te bieden. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat wanneer klanten iets te eten krijgen zij zo’n 20% meer uitgeven, dan klanten die niets eten. Een gemakkelijke optie die niet veel ruimte in beslag neemt, is een kleine koffiehoek nabij de pasruimte, waar klanten kunnen relaxen in comfortabele fauteuils en kunnen wachten tijdens het passen.

Een nieuw Retail interieur in 4 stappen

De interieurontwerper die een stapje verder gaat


✓ Ontwerp
✓ Definitief ontwerp
✓ Technisch ontwerp en detaillering
✓ Uitvoering en bouwbegeleiding

Onze werkwijze

Creatieve winkelindeling

Een creatief Retail interieur kan aansluiting bieden aan het verhaal dat u met een merk wil uitstralen. Om klanten aan te trekken is het creëren van een uniek Retail interieur zeer belangrijk. Denk aan de details en de hele ervaring tijdens het winkelen. Alles draait om de details, denk maar aan een bezoek aan een attractiepark, aan alles is gedacht. Niet heel veel winkels krijgen het zelf voor elkaar een unieke winkelervaring te bieden, daar helpen wij u graag mee.

Breng de natuur naar je winkel

Het integreren van planten en natuurlijke kleuren in uw winkel maakt van uw winkel een plaats die men graag bezoekt. Beplanting bevordert de gezondheid, productiviteit en de verblijftijd van klanten in uw winkel. Past dat echte natuurlijke niet zo in uw winkel, bekijk dan de optie van natuurprints of maak gebruik van natuurlijke materialen.

Maak het persoonlijk

Om goed te kunnen verkopen, moet u weten wat klanten willen. Klanten moeten een goed gevoel overhouden na het bezoeken van uw winkel. Niemand wordt blij van opdringerige verkopers. Toon oprechte interesse en ontdek waarmee u uw klanten mee van dienst kan zijn. Als ze tevreden zijn over uw aanpak, zullen ze terug komen. 

Daarnaast is het belangrijk dat de huisstijl van uw bedrijf, doorgetrokken wordt in het interieur van uw winkel. Zo zorgen we ervoor dat zowel uw winkel als uw merk, herkenbaar wordt voor de kanten. 

Muziekinstallatie op maat

Muziek heeft veel invloed op hoe we ons voelen en gedragen. Tijdens het winkelen is dat hetzelfde. Uit onderzoek is gebleken dat langzame muziek ervoor zorgt dat consumenten 15% langer in de winkel blijven. Denk wel goed na welke muziek u wanneer draait. In de ochtend heeft men andere muziek behoefte dan in de avond. Ook is de plaats van de muziekboxen belangrijk, wij denken graag met u mee wat de beste plaatsing is voor uw winkel.

Verfrissende geur

Het toevoegen van een verfrissende geur in uw winkel, ook wel geurmarketing genoemd, is samen met licht en muziek een sfeer verhogende factor. Er zijn al systemen die gepersonaliseerde geuren kunnen verspreiden.

Verlichting

Met de juiste verlichting zorgt u voor een fijne sfeer in de winkel. Wij maken dan ook altijd een verlichtingsplan op maat. Want naast een goede sfeer, kunt u met de juiste belichting bepaalde producten uitlichten of juist op de achtergrond plaatsen.

Voor de klanten is het belangrijk om een goed beeld van de producten te krijgen. Zo moet er goed nagedacht worden over het type licht in de paskamers, hier wordt er vaak verlichting toegepast wat de verkoop bevorderd, maar ook niet te veel verscheeld met het daglicht.

Belangrijkste factoren

Alle genoemde factoren zullen bijdragen aan een betere beleving van klanten in uw winkel. Het afspelen van muziek, natuurlijke elementen in uw winkel plaatsen, een juist verlichtingsplan. Enkel zijn gastvrijheid, een elegant Retail interieur en merkvoorkeur de belangrijkste redenen dat een klant regelmatig aankopen in de winkel doet. Wij helpen u graag met een compleet plan voor het interieur van uw winkel! Neem gemakkelijk contact met ons op.

Samenwerking met betrouwbare partners in de bouw

Om de verbouwing zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben we veel goede connecties met betrouwbare bouwbedrijven. Voordat zij voor uw woning aan de slag gaan, ligt de juiste voorbereiding bij ons.

 • We maken een werkplanning
 • Zorgen voor een duidelijk kostenoverzicht
 • Vragen alle nodige offertes aan
 • Organiseren de bouwbegeleiding
 • Zijn altijd het aanspreekpunt tijden de verbouwing

Zo zorgen wij ervoor dat de verbouwing van uw Retail interieur vlekkeloos verloopt en u snel kunt genieten van uw Retail interieur! Kunnen wij u helpen met de bouw/verbouwing van uw Retail interieur? Neem direct contact met ons op, we helpen u graag verder.

Inspiratie voor uw Retail interieur?

DOWNLOAD DE GRATIS BROCHURE


Op zoek naar inspiratie voor uw Retail interieur of bent u benieuwd naar onze projecten? Vul het formulier hieronder in en ontvang gratis ons inspiratieboek!

Download inspiratieboek

    • Verslag van afgeronde projecten van Verswijver Interieurconcepten by SALT inclusief illustraties
    • Ons team en de unieke werkwijze die wij hanteren
    • De interieurontwerpers die een stapje verder gaan
    • Interieurs, Ideeën en inspiratie!
interieur inspiratieboek
kledingwinkel interieur

IS UW RETAIL INTERIEUR HIER OOK AAN TOE?

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN!


 

  KEEP UP TO DATE!

  NOG MEER RETAIL INTERIEUR NIEUWS!


  Van kleurentrends tot nieuwe producten, er is altijd wel iets nieuws te weten en te overwegen als het gaat om interieurontwerp. Met de steeds veranderende trends in de wereld van het Retail interieur. Kunt u bij ons Retail interieur nieuws op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.

  Nieuws

  Verbouwing Restaurant Het Wolthuis

  Wat een verschil! De eerste stuclaag zit op de gevel en de schilder is tussen de regenbuien door hard aan het werk. Het is nu al een groot verschil, maar er komt nog meer…

  buroSALT

  Vorig jaar juli is Verswijver Interieurconcepten overgenomen door buroSALT ! We kunnen onze klanten het totaalconcept aanbieden…

  Keurmerk

  Wat goed! 🚀 Onze interieurontwerper Shannon is geslaagd voor haar eerste examen voor de officiële titel Interieurarchitect. Het volgende onderdeel wordt…