De kennismaking

Een vrijblijvende kennismaking op uw locatie. We willen graag meer van u te weten komen. Wat zijn uw wensen? We bespreken het financiële gedeelte en leggen graag uit wat wij voor u kunnen betekenen. Naar aanleiding van dit kennismakingsgesprek maken wij een passende offerte.

Het
schetsontwerp

Nadat alle gegevens zijn genoteerd en wij het startschot hebben gekregen, starten wij met het onderzoek. Wij werken van binnen naar buiten, hierdoor wordt er beter gekeken naar functionaliteit, routing, gebruikers, zonlicht etc.

Het
voorlopige ontwerp

Door goed naar u te luisteren naast onze eigen visie vormen wij een passend concept. Ons doel is om een ontwerp voor te stellen dat al uw verwachtingen overtreft.

Het
definitieve ontwerp

Als het ontwerp aan al uw eisen en wensen voldoet, spreken we van een definitief ontwerp. Met dit ontwerp kan een bouwkundig tekenaar de plattegrond verder uitwerken voor een eventuele bouwvergunning.

Detaillering
en styling

Bij deze fase bekijken we de details van elk onderdeel. We tekenen wandaanzichten en maatmeubelen verder uit en maken een kleur- en materialenvoorstel.

Betrouwbare
partijen

We hebben tientallen jaren ervaring in de interieurbranche, deze expertise gebruiken we bij het zoeken van partijen. We werken vaak samen met betrouwbare bedrijven die wellicht voor u ook de bouwwerkzaamheden kunnen uitvoeren. Wij stellen voor u het kostenoverzicht op en passen dit aan op het budget.

De
bouwbegeleiding

We maken voor u de werkplanning en organiseren de bouwvergaderingen. Onze bouwtechnische achtergrond gebruiken we om u ter zijde te staan tijdens de hectische tijd van bouwen of verbouwen. We streven ernaar om de opleverdatum te behalen en verzorgen voor de puntjes op de ‘i’.