Werkwijze

Wat kost een interieurontwerper? En wat levert het u of uw bedrijf op? U verdient een goede interieurontwerper terug! Uw pand wordt meer waard doordat wij grondig onderzoek doen. Niet alleen uw woongenot of werkcomfort wordt bevorderd, maar ook toekomstgericht levert het veel voordelen op. Daarnaast bespaart u veel geld door onze expertise en samenwerkingen met betrouwbare partijen. Wij leggen dit graag persoonlijk aan u uit.

👋🏼 Kennismaking

Een vrijblijvende kennismaking op locatie. We willen graag meer van u of uw bedrijf te weten komen. We bespreken het financiële gedeelte en leggen graag uit wat wij voor u kunnen betekenen. Een goede interieurontwerper verdien je namelijk terug!

✏️ Schetsontwerp

Nadat alle gegevens zijn genoteerd en wij het startschot hebben gekregen, starten wij met het onderzoek. Wij werken van binnen naar buiten, hierdoor wordt er beter gekeken naar functionaliteit, routing, gebruikers, zonlicht etc.

🔓 Voorlopig ontwerp

Door goed naar u te luisteren naast onze eigen visie vormen wij een passend concept. Ons doel is om een ontwerp voor te stellen dat al uw verwachtingen overtreft.

🔒 Definitief ontwerp

Als het ontwerp aan al uw eisen en wensen voldoet, spreken we van een definitief ontwerp. Met dit ontwerp kan een bouwkundig tekenaar de plattegrond verder uitwerken voor een eventuele bouwvergunning.

🔬 Detaillering
en styling

Wij zijn de interieurontwerpers die en stapje verder gaan, en helpen u in deze fase om alle details in beeld te krijgen. We tekenen wandaanzichten en maatmeubelen verder uit en maken een kleur- en materialenvoorstel.

🥇 Betrouwbare
partijen

We hebben tientallen jaren ervaring in de interieurbranche, deze expertise gebruiken we bij het zoeken van partijen en het opvragen van offertes. We werken vaak samen met betrouwbare bedrijven waar we goede kortingen krijgen. Wij stellen voor u het kostenoverzicht op en passen dit aan op het budget. U bespaart veel geld door onze expertise en samenwerkingen!

🔨 Bouwbegeleiding

We maken voor u de werkplanning en organiseren de bouwvergaderingen. Onze bouwtechnische achtergrond gebruiken we om u ter zijde te staan tijdens de hectische tijd van bouwen of verbouwen. We streven ernaar om de opleverdatum te behalen en zorgen voor de puntjes op de ‘i’.

💯 Oplevering

Zelfs tot na de verbouwing blijven we nog graag contact met u houden. Wij vinden een goede na-service ontzettend belangrijk. Hoe heeft u het proces ervaren? Kunnen we u nog ergens mee helpen?