Kantoor interieur

De kantoor interieurtrends van de toekomst

Een passend interieur voor uw kantoor kan een succesvolle factor zijn bij uw klanten en in het dagelijkse werk van u en uw personeel. Zo spelen bijvoorbeeld lichtinval, materiaalgebruik en het kleurenpalet een grote rol in de sfeer van uw kantoorruimte. Wij helpen u graag bij het ontwerpen én inrichten van uw kantoorruimte naar de wensen van u en uw werknemers. Samen bepalen we wat de succesfactor voor uw kantoorruimte is en leveren wij deze tot in de puntjes bij u af.

Er is nu al veel verschil met de kantoren van enkele jaren geleden. Toen had iedereen een vaste werkplek. Tegenwoordig bestaan kantoren vaak uit flexplekken. Iedereen mag zelf weten waar ze plaatsnemen. Werken in verschillende ruimtes is goed voor het creatief brein. Een andere ruimte brengt men nieuwe inzichten, want in een nieuwe ruimte gaat het brein anders denken. Buiten de flexplekken zijn er nog vele kantoor interieurtrends die de creativiteit en productiviteit van werknemers doen verhogen.

✓ Ontwerp
✓ Definitief ontwerp
✓ Technisch ontwerp
✓ Uitvoering

Meer groen in uw kantoor interieur

Uit vele onderzoeken is gebleken dat planten op het werk veel positieve effecten hebben. Het verhoogt de luchtvochtigheid met 5%. Medewerkers vinden een werkplek met planten een stuk aantrekkelijker ogen. Net als flexplekken bevorderen planten ook de creativiteit en het functioneren van werknemers. Ook zorgen planten voor een betere temperatuurverdeling, waardoor het niet snel te warm of te koud is op kantoor. Tenslotte vermindert het ziekteverzuim, tot wel 1,6 dag minder per werknemer op jaarbasis. Per werknemer komt dat neer op zo’n 20% minder ziek zijn per jaar. (Bron: Wageningen University & Research)

Vernieuwde kantoorruimtes

Vroeger was men gewend om 8 uur lang aan hetzelfde bureau te werken. Tegenwoordig worden kantoorruimtes anders ingericht. Geen vaste plekken, maar veel verschillende knusse ruimtes, met een aantal grote tafels voor groepswerk en nog kleinere afgesloten ruimtes waarin rustig gebeld kan worden. Bij flexplekken is het belangrijk dat er gekozen wordt voor een verstelbaar bureau. Zo kunnen werknemers de bureaus op de ideale hoogte verstellen.

Een nieuw Kantoor interieur in 4 stappen

De interieurontwerper die een stapje verder gaat


✓ Ontwerp
✓ Definitief ontwerp
✓ Technisch ontwerp en detaillering
✓ Uitvoering en bouwbegeleiding

Onze werkwijze

Verbeterde akoestiek

Een goede akoestiek in uw werkruimte is belangrijk om rustig en geconcentreerd te kunnen werken. Want naast het werken achter uw computer, wordt er op een reguliere werkdag regelmatig gebeld en vergaderd. Ook daarbij is het belangrijk om een fijne akoestiek in uw ruimte te hebben! Zo kunt u ervoor kiezen om houten latten op vilt te laten plaatsen op uw plafond, kurkvloeren te laten leggen of vilt te plaatsen onder de bureaus. Dit allen kan zorgen voor een fijne akoestiek in uw werkruimte.

Uw eigen huisstijl

Wij houden graag rekening met de huisstijl van uw bedrijf en het type werkzaamheden binnen uw bedrijf. Werkt u bijvoorbeeld in steriele ruimtes, dan is het belangrijk dat er ook materialen worden toegepast die hiervoor geschikt zijn. Daarnaast worden de ruimtes vaak door veel verschillende mensen gebruikt en is het belangrijk dat de toegepaste materialen makkelijk schoongemaakt kunnen worden en onderhoudsvrij zijn.

Bent u toe aan een nieuwe huisstijl? Daar kunnen wij u ook zeker bij helpen, zo sluit alles op elkaar aan.

Kleurgebruik

Het kleurgebruik voor uw ruimte is erg belangrijk, zo zijn er altijd een aantal kleuren die bij uw huisstijl passen en is het goed om te bedenken wat u wilt uitstralen met de ruimte. Een brainstormruimte mag bijvoorbeeld uit veel kleuren en prints bestaan om de creativiteit op te wekken. Daarentegen is het belangrijk dat een vergaderruimte een rustig gevoel geeft.

Nieuwe werkplek inrichten

De komende jaren zult u deze trends vaker op kantoren tegenkomen en misschien binnenkort ook wel op jouw eigen kantoor. De trends die we in deze blog hebben doorgenomen, zullen helpen de creativiteit en productiviteit van iedereen op de werkvloer te verhogen. Een degelijk design en kantoor interieur zijn van essentieel belang om dit te realiseren. Daarom kunnen wij voorstellen dat u enige hulp kunt gebruiken bij de inrichting van uw kantoorinterieur of bij het design ervan.

Samenwerking met betrouwbare partners in de bouw

Om de verbouwing zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben we veel goede connecties met betrouwbare bouwbedrijven. Voordat zij voor uw woning aan de slag gaan, ligt de juiste voorbereiding bij ons.

 • We maken een werkplanning
 • Zorgen voor een duidelijk kostenoverzicht
 • Vragen alle nodige offertes aan
 • Organiseren de bouwbegeleiding
 • Zijn altijd het aanspreekpunt tijden de verbouwing

Zo zorgen wij ervoor dat de verbouwing van uw Kantoor interieur vlekkeloos verloopt en u snel kunt genieten van uw Kantoor interieur! Kunnen wij u helpen met de bouw/verbouwing van uw Kantoor interieur? Neem direct contact met ons op, we helpen u graag verder.

Inspiratie voor uw Kantoor interieur?

DOWNLOAD DE GRATIS BROCHURE


Op zoek naar inspiratie voor uw Kantoor interieur of bent u benieuwd naar onze projecten? Vul het formulier hieronder in en ontvang gratis ons inspiratieboek!

Download inspiratieboek

    • Verslag van afgeronde projecten van Verswijver Interieurconcepten by SALT inclusief illustraties
    • Ons team en de unieke werkwijze die wij hanteren
    • De interieurontwerpers die een stapje verder gaan
    • Interieurs, Ideeën en inspiratie!
interieur inspiratieboek
moswand kantoor

IS UW KANTOOR INTERIEUR HIER OOK AAN TOE?

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN!


 

  KEEP UP TO DATE!

  NOG MEER KANTOOR INTERIEUR NIEUWS!


  Van kleurentrends tot nieuwe producten, er is altijd wel iets nieuws te weten en te overwegen als het gaat om interieurontwerp. Met de steeds veranderende trends in de wereld van het Kantoor interieur. Kunt u bij ons Kantoor interieur nieuws op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.

  Nieuws

  Verbouwing Restaurant Het Wolthuis

  Wat een verschil! De eerste stuclaag zit op de gevel en de schilder is tussen de regenbuien door hard aan het werk. Het is nu al een groot verschil, maar er komt nog meer…

  buroSALT

  Vorig jaar juli is Verswijver Interieurconcepten overgenomen door buroSALT ! We kunnen onze klanten het totaalconcept aanbieden…

  Keurmerk

  Wat goed! 🚀 Onze interieurontwerper Shannon is geslaagd voor haar eerste examen voor de officiële titel Interieurarchitect. Het volgende onderdeel wordt…