Interieurontwerper

De interieurontwerper die met u meedenkt!

Een interieurontwerper in de omgeving Noord-Brabant, Antwerpen en Zeeland kan u helpen bij de bouw of verbouwing van uw woon- of werkomgeving. In een monumentaal pand aan de gedempte haven van Bergen op Zoom vindt u interieurontwerper Verswijver Interieurconcepten by SALT. Ons bedrijf is in 2002 ontstaan uit Verswijver Interieurbouw, sindsdien verzorgen wij diverse werkzaamheden op het gebied van interieurontwerp voor woningen, scholen, kantoren, hotels, restaurants, winkels, kapsalons enzovoorts. Zo maken wij voor u graag plattegronden, zorgen wij voor een professionele planning en zullen wij op een vertrouwde manier begeleiden tijdens de nieuwbouw of verbouwing.

✓ Ontwerp
✓ Definitief ontwerp
✓ Detaillering
✓ Bouwbegeleiding

Ontzorgen tijdens de nieuwbouw of verbouwing van uw woning of bedrijfspand

Voor de bouw of verbouwing van uw huis of pand bent u bij de interieurontwerpers van Verswijver Interieurconcepten by SALT in Bergen op Zoom, Breda en Goes aan het juiste adres. Onze interieurontwerpers hebben jaren ervaring in de interieurbranche en weten daardoor goed hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij werken volgens een vast stappenplan om u bij te staan in het ontwerp- en bouwproces:

 • Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken wij een passend concept op maat op basis van uw wensen en onze visie.
 • Het concept wordt uitgewerkt tot een interieurontwerp. Dit kan bestaan uit plattegronden, een kleuradvies, styling, sfeerborden, 3D impressions, verlichtingsplan en technisch advies met betrekking tot duurzaamheid.
 • Na lang overleg zal er een definitief ontwerp worden opgesteld en wordt er een plan van aanpak samengesteld. Dit bestaat uit een strakke werkplanning, offertes bij betrouwbare bedrijven en een scherpe begroting.
 • Tijdens de bouw ontzorgen wij u graag door de bouwbegeleiding op ons te nemen.

Kortom, u heeft weinig om u druk over te maken, wij begeleiden u door de hectische tijd van bouwen of verbouwen.

Om te zien wat wij al eerder hebben verwezenlijkt als interieur ontwerper in omgeving Brabant, Zeeland en Antwerpen, kunt u enkele projecten bekijken die wij hebben uitgevoerd. Dit zijn projecten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze eerdere projecten zijn zeer gevarieerd. Zo hebben wij onze werkzaamheden als interieurontwerper in Bergen op Zoom bijvoorbeeld ingezet voor het geheel renoveren van een boerderijwoning, maar ook voor het vernieuwen van de bar in een sportkantine.

Inspiratie voor uw interieur?

DOWNLOAD DE GRATIS BROCHURE


Op zoek naar inspiratie voor uw eigen interieur en bent u benieuwd naar onze projecten? Vul het formulier hieronder in en ontvang gratis ons inspiratieboek!

Download inspiratieboek

    • Verslag van afgeronde projecten van Verswijver Interieurconcepten by SALT inclusief illustraties
    • Ons team en de unieke werkwijze die wij hanteren
    • De interieurontwerpers die een stapje verder gaan
    • Interieurs, Ideeën en inspiratie!
interieur inspiratieboek

Neem contact met onze interieurontwerper op voor een vrijblijvende offerte

 

Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen als interieurontwerper in omgeving Noord-Brabant, Vlaams-Brabant, Antwerpen en Zeeland kunt u contact met ons opnemen. U bent te alle tijde van harte welkom om een kijkje te nemen op ons kantoor in een gerenoveerd monumentaal pand.

Daarnaast kunt u een afspraak met ons inplannen om bij één van onze projecten te kijken waar u verschillende sfeerimpressies kunt zien. Heeft u interesse? Neem dan snel contact met ons op via het onderstaande contactformulier of telefonisch via +31 (0) 113 226190. Wij hopen u graag binnenkort van dienst te zijn als interieurontwerper.