Woon interieur

Geef het interieur van uw woning een nieuwe look!

Uw huis écht uw thuis maken door een ander woon interieur. Dat lukt simpelweg alleen door uw huis ook echt eigen te maken. Echter, betekent dit niet dat u uw droominterieur alleen moet realiseren. Bij Verswijver Interieurconcepten by SALT hebben wij een team vol gespecialiseerde interieurontwerpers en interieurstylisten die u graag bijstaan in het complete proces. Van het eerste idee tot de volledige realisatie, we denken met u mee en werken samen naar het eindresultaat: uw droomwoning. 

Thuis is dé plek waar u tot rust kan komen, u eigen ding kunt doen en afspreekt met vrienden en familie. Het is daarom belangrijk dat u zich volledig thuis voelt. Mist u dat gevoel op dit moment? En bent u op zoek naar een nieuw woonkamer interieur? Lees dan verder. In deze blog geven we u een aantal tips die helpen bij het inrichten van uw woning.

✓ Ontwerp
✓ Definitief ontwerp
✓ Detaillering
✓ Bouwbegeleiding

Functies in uw woon interieur bepalen

Iedereen heeft een andere woninginrichting. Dat komt omdat iedereen andere wensen en behoeftes heeft. Ook is het handig om een ruimte beschikbaar te stellen voor uw kinderen. De inrichting moet mee kunnen groeien met uw gezin. Bij het inrichten van uw woning interieur zult u ook moeten nadenken of u juist veel of weinig licht en opbergruimte nodig heeft.

De woonkamerinrichting

Veel mensen plaatsen de tv tegenover de bank. En plaatsen daarom geen andere meubels en accessoires. Denk eens creatief, kan de indeling ook anders? Ga eens wat meubels verschuiven. Het kan u zomaar eens positief verrassen. Bij een kleine woonkamer is het fijn dat u naar buiten kunt kijken en bij een grote woonkamer wilt u juist de ruimte wat breken. Dat kan bijvoorbeeld met een grote (hoek)bank of haard als eyecatcher. Daarnaast zien we ook steeds meer dat de televisie verdwijnt uit de woonkamer en er een aparte filmkamer wordt ingericht.

Een nieuw woon interieur in 4 stappen

De interieurontwerper die een stapje verder gaat


✓ Ontwerp
✓ Definitief ontwerp
✓ Technisch ontwerp en detaillering
✓ Uitvoering en bouwbegeleiding

Onze werkwijze

De vloer

De vloer is een sfeerbepalende factor. Er zijn tal van mogelijkheden. Ook hier speelt daglicht een rol. Bij weinig daglicht raden we aan een lichte vloer te nemen. Een lichte houten of gietvloer maakt uw woonkamer ruimtelijk en sfeervol. Daarnaast spelen een hoop andere factoren een rol. Heeft u huisdieren, kleine kinderen of woont u in een bosrijke omgeving? Wij helpen u graag mee met het onderzoeken welke vloer bij u past.

De muren verven

Een witte muur is altijd mooi, maar juist kiezen voor een andere kleur geeft uw woonkamer een hele andere uitstraling. In een grote woonruimte geeft een donkere kleur behang of een donker geverfde muur een wow-effect. Kies in een kleine kamer niet voor donkere muren. Dat laat de ruimte kleiner lijken. Lichte tinten laten daarentegen de kamer juist weer groter lijken. Mist u eenheid in uw woning? Denk na over de mogelijkheden. Wellicht zou u meer eenheid kunnen creëren wanneer u ook de deuren en radiotoren in dezelfde kleur verft als de muren.

Verlichting voor in uw woning

Een hanglamp, spot of bijzetlamp. Met zoveel keuze in winkels en webshops is het lastig een lamp te vinden die bij uw woon interieur past. Voor elke woonfunctie bestaat er een type verlichting. Zo wordt er werkverlichting toegepast in de keuken, sfeerverlichting in de woonkamer en leesverlichting naast uw fauteuil waar u graag leest. Zo is er voor elke ruimte in uw woning een andere type verlichting geschikt.

Volledige ontzorging tijdens de verbouwing

Het verbouwen van uw woning is nogal een opgave. Hoewel u zelf misschien verschillende werkzaamheden zelf op kunt pakken, is het altijd goed om te kunnen vertrouwen op de ontzorging van een professional. Bij Verswijver Interieurconcepten by SALT gaan onze interieurontwerpers en stylisten graag aan de slag om uw woning om te toveren tot uw droomwoning.

Samen met u maken we een persoonlijk ontwerp wat past bij uw behoeftes en wensen. Daarbij ontzorgen wij u volledig bij het realiseren van een passend ontwerp voor uw woning.

Samenwerking met betrouwbare partners in de bouw

Om de verbouwing zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben we veel goede connecties met betrouwbare bouwbedrijven. Voordat zij voor uw woning aan de slag gaan, ligt de juiste voorbereiding bij ons.

 • We maken een werkplanning
 • Zorgen voor een duidelijk kostenoverzicht
 • Vragen alle nodige offertes aan
 • Organiseren de bouwbegeleiding
 • Zijn altijd het aanspreekpunt tijden de verbouwing

Zo zorgen wij ervoor dat de verbouwing van uw wonen vlekkeloos verloopt en u snel kunt genieten van uw droomwoning! Kunnen wij u helpen met de bouw/verbouwing van uw woning? Neem direct contact met ons op, we helpen u graag verder.

Inspiratie voor jouw woon interieur?

DOWNLOAD DE GRATIS BROCHURE


Op zoek naar inspiratie voor uw woon interieur of bent u benieuwd naar onze projecten? Vul het formulier hieronder in en ontvang gratis ons inspiratieboek!

Download inspiratieboek

    • Verslag van afgeronde projecten van Verswijver Interieurconcepten by SALT inclusief illustraties
    • Ons team en de unieke werkwijze die wij hanteren
    • De interieurontwerpers die een stapje verder gaan
    • Interieurs, Ideeën en inspiratie!
interieur inspiratieboek
stalen deur kantoor

IS JOUW WOON INTERIEUR HIER OOK AAN TOE?

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN!


 

  KEEP UP TO DATE!

  NOG MEER INTERIEUR NIEUWS!


  Van kleurentrends tot nieuwe producten, er is altijd wel iets nieuws te weten en te overwegen als het gaat om interieurontwerp. Met de steeds veranderende trends in de wereld van het woon interieur. Kunt u bij ons woon interieur nieuws op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.

  Nieuws

  Verbouwing Restaurant Het Wolthuis

  Wat een verschil! De eerste stuclaag zit op de gevel en de schilder is tussen de regenbuien door hard aan het werk. Het is nu al een groot verschil, maar er komt nog meer…

  buroSALT

  Vorig jaar juli is Verswijver Interieurconcepten overgenomen door buroSALT ! We kunnen onze klanten het totaalconcept aanbieden…

  Keurmerk

  Wat goed! 🚀 Onze interieurontwerper Shannon is geslaagd voor haar eerste examen voor de officiële titel Interieurarchitect. Het volgende onderdeel wordt…