Interieurstylist

Bent u toe aan een herindeling van uw woning, of loopt het op uw bedrijf niet helemaal soepel wegens een onlogisch interieur? Een praktische indeling van uw interieur zorgt voor meer leef- en werkcomfort. Daarnaast zijn de juiste kleuren en materialen belangrijk voor de sfeer van de ruimte en uitstraling van uw bedrijf. De interieurstylist van Verswijver Interieurconcepten by SALT kijkt graag met u mee.

Verschillende woonstijlen

Onze interieurstylist heeft ervaring met veel verschillende interieurstijlen. De verschillende woonstijlen die wij onder andere hebben uitgevoerd:

 • Landelijk
 • Modern
 • Industrieel
 • Klassiek
 • Kleurrijk
 • Minimalistisch
 • Bohemian
 • Retro en vintage
 • Scandinavisch

Allereerst kijkt onze interieurstylist samen met u wat uw wensen en eisen zijn. Ook wordt er besproken wat u in de huidige situatie fijn vindt en waar u tegenaan loopt. Vanuit dat gesprek wordt een plan van aanpak samengesteld en een eerste ontwerp aan u voorgesteld. Door middel van een aantal praktische aanpassingen binnen een interieur kunnen grote veranderingen plaatsvinden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het verwijderen van een muur, herindelen van de functies of verplaatsen van een deur.

Als het ontwerp is goedgekeurd door u, kunnen we de volgende stap maken en het kleuradvies passend bij uw woonstijl samenstellen. Alle interieuronderdelen worden uitgewerkt in aanzicht tekeningen en de interieurstylist van Verswijver Interieurconcepten ondersteund u bij het maken van keuzes voor verschillende materialen met een bijbehorend onderhoudsadvies, het maken van een elektraplan met een bijbehorend verlichtingsadvies en ondersteuning in het maken van duurzame keuzes.

De interieurstylist van Verswijver Interieurconcepten by SALT gaat nog een stapje verder, door ons brede netwerk met betrouwbare vakmannen kunnen we ook de verbouwing voor u organiseren. Er worden offertes opgevraagd binnen uw budget en een strakke werkplanning gemaakt. Tijdens de bouw kunt u altijd onze expertise inschakelen en verzorgen wij de bouwbegeleiding.

Wanneer heb je een interieurstylist nodig?

De interieurstylist van Verswijver Interieurconcepten by SALT gaat een stapje verder dan de gemiddelde interieurstylist. Wij helpen je van A tot Z om uw droominterieur samen te stellen en te realiseren. U kunt onze interieurstylist bellen als u het interieur van uw woning, appartement, villa, bedrijfsruimte, kantoorpand of restaurant wilt herindelen en uw leef- en werkcomfort wil vergroten. Download ons inspiratieboek om inspiratie op te doen voor uw eigen interieur.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met info@verswijver.nl of +31 164 213 803.

  gratis kennismakingsgesprek