Wat kost een interieurarchitect?

U bent aan het overwegen om een samenwerking aan te gaan met een interieurarchitect of interieurontwerper voor uw woning, bedrijfspand of restaurant. Maar wat kost een interieurarchitect? Wij van Verswijver Interieurconcepten by SALT zijn ervan overtuigd dat u de kosten van een interieurontwerper terugverdient. Door ons betrouwbare netwerk maar ook door de juiste keuzes te maken tijdens de ontwerpfase zorgen wij dat uw verbouwingsbudget optimaal benut wordt.

Prijs van een interieurontwerper

De kosten van een interieurontwerper kunnen liggen tussen een paar honderd euro of een paar duizend euro. Dit is afhankelijk van de grootte van uw project en wensen, maar u verdient deze kosten terug.
Een interieurontwerper maakt een nauwkeurig ontwerp aan de hand van uw wensen en adviseert u wat een waardevermeerdering is voor uw huis, bedrijf of pand. Dit ontwerp wordt ondersteund met een duurzaam lichtplan, advies over duurzame keuzes als domotica, een warmtepomp en een gasvrij bestaan. Deze keuzes hebben invloed op uw maandelijkse lasten, die we het liefst zo laag mogelijk houden. Ook houden we de verbouwingskosten zo laag mogelijk voor u, door met betrouwbare bouwbedrijven samen te werken waar we goede kortingen krijgen en door een realistische werkplanning op te stellen in de meest goedkope periode. 

Wanneer huurt u een interieurarchitect?

Als u nieuwbouw of verbouwplannen heeft maar u weet niet waar te beginnen of u heeft simpelweg geen tijd, dan huurt u een interieurarchitect of interieurontwerper in. Verswijver Interieurconcepten by SALT ontzorgt u van A tot Z en leidt u in het maken van de juiste keuzes. Wij maken een persoonlijk stappenplan om het proces vlot te laten verlopen, zodat u zich kan concentreren op uw eigen werk. Wij zorgen ervoor dat de verbouwingskosten en maandelijkse lasten zo laag mogelijk blijven voor u. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw woning of pand meer waard wordt door het juiste ontwerp te maken die niet alleen uw leefcomfort vergroot maar ook meer oplevert bij eventuele verkoop. Al deze aspecten maken het ook u mogelijk te investeren in een interieurarchitect. U hoeft dus geen loterij te hebben gewonnen, wij zorgen dat we een passende offerte met een passend plan voor u maken.

Vrijblijvende offerte opvragen

Wilt u weten wat een interieurarchitect voor uw woning of bedrijf kost? Vraag vrijblijvend een offerte op bij Verswijver Interieurconcepten by SALT en wij komen graag bij u langs om de wensen te bespreken.

U kunt ons bereiken op info@verswijver.nl en +31 164 213803

    gratis interieuradvies gesprek