Wat doet een interieurarchitect?

U heeft plannen om uw huis, kantoor of horecazaak te restylen of verbouwen, maar u weet niet waar u moet beginnen. Dan huurt u een interieurarchitect van Verswijver Interieurconcepten by SALT in. Wat doet een interieurarchitect? Wij maken een persoonlijk stappenplan om het proces vlot te laten verlopen. Wij ontzorgen en ondersteunen u tijdens de hectische tijd van bouwen of verbouwen.

Wat is een interieurarchitect?

Een interieurarchitect of binnenhuisarchitect is zeker een toevoeging tijdens het traject van nieuwbouw of verbouw. Als u tijdig een interieurarchitect inschakelt dan wordt er een totaalplan gemaakt voor het interieur, exterieur en tuin. U bespaart kosten doordat u op voorhand al een uitgewerkt plan heeft laten uitwerken en achteraf niets hoeft aan te passen.

Allereerst gaan we alle wensen en eisen van u, de gebruikers en de ruimte inventariseren. Er wordt een voorlopig ontwerp gemaakt waarin al uw wensen zijn verwerkt maar wat ook een meerwaarde kan opleveren voor uw woning of pand. Dit ontwerp wordt met u besproken en uitgewerkt tot een definitieve plattegrond. Vervolgens duiken wij in onze sfeer- en stalenkamer om de juiste kleuren, materialen en producten aan u te presenteren. Gaat u voor landelijk en robuust of juist voor modern en onderhoudsvrij? Wilt u duurzaam gaan leven? Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes en stellen een kleurenadvies en verlichtingsplan voor u op.

Als alle onderdelen aan bod zijn gekomen en zijn uitgewerkt gaan wij voor u op zoek naar betrouwbare bouwbedrijven uit ons netwerk. We vragen offertes op en vergelijken deze en stellen een strakke werkplanning op voor tijdens de bouw. In het gehele proces zijn wij uw rechterhand en helpen wij u door de hectische tijd van bouwen of verbouwen.

Uw voordelen van onze samenwerking

Samenwerken met een interieurarchitect van Verswijver Interieurconcepten by SALT levert u veel voordelen op. Zo wordt er nauwkeurig gekeken of het ontwerp niet alleen aan uw wensen voldoet, maar ook een waardevermeerdering is voor uw woning of pand. Wij adviseren u in het maken van duurzame keuzes wat u uiteindelijk weer bespaard in uw maandelijkse lasten. Daarnaast hebben wij in ons netwerk veel betrouwbare bouwbedrijven waar we aantrekkelijke kortingen krijgen en zorgen wij dat we uw verbouwingskosten zo laag mogelijk houden. Dus een samenwerking met Verswijver Interieurconcepten by SALT verdient u uiteindelijk terug, daarnaast kunt u zich gewoon focussen op uw eigen werk of bedrijf en ontzorgen wij u van A tot Z.

Download onze brochure voor meer informatie

Wilt u weten of u een interieurarchitect nodig heeft voor uw project, download dan gratis onze brochure voor meer informatie. Bekijk onze projecten en kom gerust eens langs voor een bakje koffie.

Wij zijn te bereiken op info@burosalt.nl en +31 113 226190

    interieurarchitect Brabant