Projectinrichting Brabant

Als u zelf weinig verstand heeft van interieurontwerp, is het verstandig om de projectinrichting van een verbouwing in Brabant over te laten aan een professional. U kunt bijvoorbeeld de hulp inschakelen van Verswijver Interieurconcepten by SALT in Bergen op Zoom. Met onze jarenlange ervaring in de interieurbranche zijn wij in staat vrijwel ieder bouwproject tot een groot succes te maken. Wij ontwerpen, plannen én begeleiden bouwprojecten op een professionele wijze.

Professionele projectinrichting bij bouwproject in Brabant

Er komt veel kijken bij een bouwproject. Het begint allemaal met het maken van een geschikt ontwerp. Dit besteedt u uiteraard het beste uit aan een professioneel interieurontwerpbureau als Verswijver Interieurconcepten by SALT. Wij kunnen voor u een mooi ontwerp maken, waar u zeker tevreden over zult zijn. Hiermee kunnen wij u een erg specifiek beeld geven van het interieur. Dit ontwerp kan namelijk bestaan uit moodboards, plattegronden, perspectieven, aanzichten, kleur- en materialen voorstellen en u kunt er zelfs voor kiezen alles in 3D virtual reality uit te laten werken. Vervolgens kunnen wij ook de complete verbouwing voor u verzorgen. Wij vragen voor u de offertes op bij betrouwbare bouwbedrijven en vergelijken deze en maken een strakke bouwplanning. Het gehele bouw- of verbouwingsproject zullen wij begeleiden op vertrouwde en professionele wijze. Voor uitstekende projectinrichting van een bouwproject in Brabant bent u bij ons zeker aan het juiste adres.

Toch liever zelf de bouw realiseren? Dan helpen wij ook!

Als u alleen het ontwerp aan ons over wilt laten, maar de bouw wel zelf wilt realiseren, is dat ook mogelijk. Wij zijn er dan altijd om vragen te beantwoorden en advies te geven. We kunnen u verschillende betrouwbare bedrijven adviseren voor het leveren van onder andere:

  • Duurzaamheid
  • CV/airco
  • Verlichting
  • Vloeren
  • Alarm-, Domotica- en brandinstallaties
  • Stofferingen
  • Kozijnen

Op deze manier zorgen wij alsnog voor goede projectinrichting van uw bouwproject in Brabant, maar geven we u wel de vrijheid zelf de bouw te verzorgen.

✓ Ontwerp
✓ Definitief ontwerp
✓ Detaillering
✓ Bouwbegeleiding

Contactformulier

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)164 213 803.

    interieurarchitect Brabant