Interieurdesigners

Een interieurdesigner kijkt met u mee wat het beste ontwerp is voor uw woning of bedrijfspand en welke kleuren en materialen er passen bij uw stijl. De interieurdesigners van Verswijver Interieurconcepten by SALT hebben jarenlange ervaring in de interieurbranche en hebben al tientallen projecten mogen uitvoeren in onder andere: Rotterdam, Antwerpen, Bergen op Zoom en Breda. Doordat we centraal gevestigd zitten tussen Nederland en België, zijn we snel ter plaatse. De projecten verschillen van woningen of villa’s tot scholen, winkels, kantoren, restaurants en hotels.

Een persoonlijk ontwerp van interieurdesigners

Elk persoon en elk bedrijf is anders, daarom maakt Verswijver Interieurconcepten by SALT een uniek en persoonlijk ontwerp voor elk nieuwbouw project of verbouwing. Allereerst gaan de interieurdesigners op onderzoek naar de dagelijkse bezigheden van de gebruikers, uw wensen en eisen, de mogelijkheden van het pand en de mogelijkheid binnen uw gemeente. Aan de hand van dit onderzoek wordt een voorlopige plattegrond aan u voorgesteld. Dit ontwerp wordt meerdere malen met u besproken en uitgewerkt tot een definitief plan. Dit plan wordt ondersteund door een moodboard, een kleuradvies, een verlichtingsadvies, advies in duurzaamheid en veel meer. Onze interieurdesigners tekenen alles met de hand waardoor het ontwerp nog persoonlijker wordt.

Om het persoonlijke ontwerp uit te voeren zoeken wij betrouwbare bouwbedrijven uit ons netwerk die bij u passen. Wij maken ook een strakke werkplanning die aansluit op uw agenda. Of u nu thuis blijft of lekker met vakantie gaat, onze interieurdesigners zorgen ervoor dat u zo min mogelijk hectiek ervaart tijdens het bouwen of verbouwen. Uiteindelijk kunt u terugkijken op een fijn proces en genieten van het interieur dat speciaal voor u is bedacht en uitgewerkt.

Uw eigen interieur persoonlijk maken met interieurdesigners

De interieurdesigners van Verswijver Interieurconcepten by SALT denken graag met u mee als u wilt bouwen of verbouwen. Wij begeleiden u door het hele verbouwtraject en zorgen dat u de juiste keuzes maakt die voor u relevant zijn. U kunt inspiratie op doen met ons inspiratieboek. Wilt u uw eigen interieur persoonlijk maken?

Neem vrijblijvend contact op met onze interieurdesigners op +31 164 213 803 of info@verswijver.nl.

    interieurarchitect Brabant