Interieurarchitect in Vlaams-Brabant

Als u een interieurarchitect zoekt in Vlaams-Brabant, zijn wij bij Verswijver Interieurconcepten by SALT u graag van dienst. Hoewel ons bureau is gevestigd in Bergen op Zoom, worden wij met enige regelmaat ingeschakeld als interieurarchitect voor projecten in Vlaams-Brabant. Wilt u het interieur van uw woning of bedrijf in Vlaams-Brabant graag vernieuwen en zoekt u daarvoor nog een geschikte interieurarchitect? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken tijdens een kennismakingsgesprek.

Een interieurarchitect in Vlaams-Brabant die met aandacht naar u luistert

Om uw woning of bedrijf in Vlaams-Brabant het interieur te kunnen geven dat u voor ogen heeft, is het voor ons als binnenhuisarchitect van groot belang om goed te luisteren naar uw wensen en eisen. Kenmerkend aan onze werkwijze is de persoonlijke aandacht die wij aan elke klant geven. Wij nemen de tijd om tot een passend conceptontwerp te komen, waar onze klant zich ook goed bij voelt. Op die manier kan onze binnenhuisarchitect ook uw project in Vlaams-Brabant tot een succes maken.

✓ Ontwerp
✓ Definitief ontwerp
✓ Detaillering
✓ Bouwbegeleiding

Schakel onze binnenhuisarchitect in voor uw project in Vlaams-Brabant

Nadat u akkoord heeft gegeven op het ontwerp spreken we van een definitief ontwerp. Hier houdt onze dienstverlening echter niet op. Wij begeleiden als binnenhuisarchitect namelijk ook het gehele bouwproces van A tot Z voor uw woning of bedrijf in Vlaams-Brabant. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van de werkplanning en het aanvragen van offertes. Wij ontzorgen u volledig! Bekijk ons portfolio en ontdek wat wij zoal gerealiseerd hebben. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0164 213 803 of door het contactformulier in te vullen. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met u in.

    gratis interieuradvies gesprek