Interieurarchitect in Antwerpen

Zoekt u een interieurarchitect die u ondersteunt met het ontwerpen van het interieur in uw woning of bedrijfspand in Antwerpen? Bij Verswijver Interieurconcepten by SALT zijn wij u graag van dienst. Onze service gaat desgewenst zelfs verder dan alleen het maken van het ontwerp. Wij ontzorgen u van A tot Z, ook tijdens het bouwproces. Denk hierbij aan het maken van de bouwplanning, het aanvragen van offertes of het doen van onderzoek naar nieuwe technieken.

Dé interieurarchitect voor projecten in en rondom Antwerpen

Hoewel ons kantoor is gevestigd in Bergen op Zoom en Goes, kunt u ons ook in Antwerpen inschakelen als interieurarchitect. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij luisteren aandachtig naar al uw wensen en zoeken vervolgens naar de stijl die het meest bij u past. In enkele stappen maken wij een ontwerp waar u zich comfortabel bij voelt. Gaat u akkoord met het ontwerp? Dan gebruiken wij graag onze expertise en ons netwerk om de juiste partijen te vinden die voor u aan de slag gaan.

Wij houden ons aan de gemaakte afspraken

Wilt u ons als interieurarchitect inschakelen voor uw project in of nabij Antwerpen? Dan kunt u erop rekenen dat wij onze gemaakte afspraken nakomen. Het budget wordt niet overschreden en de opleverdatum staat standaard vast. Al vele klanten gingen u voor en maakten gebruik van onze services. Bovendien zijn onze projecten ook in diverse programma’s op tv geweest op RTLZ, RTL4 en KRO-NCRV en in het interieurblad The Art of Living. Zo is ons landhuis in Hoogerheide te zien in het programma Binnenste Buiten. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0164 213 803 of door het contactformulier in te vullen.

    gratis kennismakingsgesprek