Interieuradvies Bergen op Zoom

Verswijver Interieurconcepten by SALT geeft u graag interieuradvies voor bouw- of verbouwingsprojecten in de omgeving van Brabant en Zeeland. Wij hebben veel expertise op het gebied van interieurontwerp en interieurbouw en hebben dan ook al vele projecten succesvol afgerond. U vindt veel van deze projecten in omgeving Bergen op Zoom, waar wij gevestigd zijn. Voor deskundig interieuradvies kunt u op afspraak terecht op ons kantoor aan de gedempte haven in Bergen op Zoom.

Deskundig interieuradvies Bergen op Zoom voor particulieren en bedrijven in Brabant en Zeeland

Ons interieuradvies kan zowel particulieren als bedrijven in de omgeving van Brabant en Zeeland helpen een beter en mooier interieur te verwezenlijken. Wij bedenken samen met u een concept. Zowel onze visie als uw wensen worden daarin verwerkt. Dit zal uiteindelijk resulteren in een passend ontwerp. Dit kan, op basis van de wensen die u heeft, ontstaan uit moodboards, plattegronden en aanzichten, kleur- en materialen voorstellen. Het is zelfs mogelijk om in 3D te werken zodat u van tevoren al een goed idee heeft hoe het ontwerp er in het echt uit gaat zien. Op basis van dit ontwerp kan een plan van aanpak worden gemaakt. Deze bestaat uit een planning, offertes bij vertrouwde bedrijven waar wij vaak mee samenwerken en een scherpe begroting. Op deze manier hebben wij dankzij ons interieuradvies al een groot aantal projecten succesvol weten af te ronden in omgeving Bergen op Zoom.

Het houdt niet op na ons interieuradvies

Onze service stopt niet nadat wij onze klanten in de omgeving van Brabant en Zeeland interieuradvies hebben gegeven. Ook daarna kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen namelijk de complete verbouwing verzorgen. Wij zoeken de juiste partijen voor uw project, vragen offertes op en vergelijken deze, stellen een scherpe werkplanning op en zorgen dat tijdens de bouw alles volgens de juiste wijze verloopt. Voor een complete service laat u ons zowel het interieuradvies als de verbouwing in omgeving Bergen op Zoom realiseren.

Contact opnemen

Als u interesse heeft in ons interieuradvies, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Bergen op Zoom. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer +31 (0)164 213 803. Wij maken dan graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook altijd bellen als u vragen en/of opmerkingen heeft. Wij horen graag van u.

    gratis kennismakingsgesprek