Interieur ontwerper Bergen op Zoom

Een interieur ontwerper in de omgeving van Brabant en Zeeland kan u helpen bij de bouw of verbouwing van uw woon- of werkomgeving. In Bergen op Zoom vindt u interieur ontwerper Verswijver Interieurconcepten by SALT. Ons bedrijf is opgericht in 2002 en verzorgt sindsdien diverse werkzaamheden op het gebied van interieurontwerp. Zo maken wij voor u graag een ontwerp, zorgen wij voor een professionele planning en zullen wij u op vertrouwde manier begeleiden tijdens het bouwen of verbouwen.

Interieur ontwerper in omgeving Brabant en Zeeland voor nieuwbouw- en verbouwingsprojecten

Voor de bouw of verbouwing van uw woning of bedrijfsruimte bent u bij interieur ontwerper Verswijver Interieurconcepten by SALT in Bergen op Zoom aan het juiste adres. Wij hebben jaren ervaring in de interieurbranche en weten daardoor goed hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij werken volgens een vast stappenplan om u bij te staan bij de bouw of verbouwing:

  • Wij maken een passend concept op basis van uw wensen en onze visie.
  • Het concept wordt uitgewerkt tot een voorlopig ontwerp. Dit kan bestaan uit bijvoorbeeld plattegronden, kleur- en materialen voorstellen, moodboards, 3D impressions en nog veel meer.
  • Na lang overleg zal een definitief ontwerp worden opgesteld.
  • Als u het definitief ontwerp heeft goedgekeurd, stellen wij een plan van aanpak op. Dit bestaat uit een professionele planning, offertes bij vertrouwde bedrijven en een passende en scherpe begroting.

Om te zien wat wij al eerder hebben verwezenlijkt als interieur ontwerper in omgeving Brabant en Zeeland, kunt u enkele projecten bekijken die wij eerder hebben uitgevoerd. Dit zijn projecten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze eerdere projecten zijn zeer gevarieerd. Zo hebben wij onze werkzaamheden als interieur ontwerper in Bergen op Zoom bijvoorbeeld ingezet voor het geheel renoveren van een boerderijwoning, maar ook voor het vernieuwen van de bar in een sportkantine.

Contact opnemen met interieur ontwerper Bergen op Zoom

Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen als interieur ontwerper in omgeving Brabant en Zeeland, kunt u contact met ons opnemen. U bent te allen tijde van harte welkom om een kijkje te komen nemen op ons, door ons gerenoveerde en ingerichte, kantoor aan de gedempte haven in Bergen op Zoom. Daarnaast bent u uitgenodigd om – op afspraak – een bezoek te brengen aan het landhuis waar we u wisselende sfeerimpressies kunnen laten zien of bij één van onze andere projecten. U zult zeker geïnspireerd raken door deze idyllische omgeving. Heeft u interesse? Neem dan snel contact met ons op via +31 (0)164 213 803. Wij hopen u graag binnenkort van dienst te zijn als interieur ontwerper in Bergen op Zoom.

✓ Ontwerp
✓ Definitief ontwerp
✓ Technisch ontwerp
✓ Uitvoering

Contactformulier

    interieurarchitect Brabant