Interieur keuken

Geef het interieur van uw keuken een nieuwe look!

Tijd voor een nieuw concept voor uw keuken interieur! Wanneer u er voor kiest om het interieur van uw keuken te veranderen, moet alles tot in de details kloppen. Het inschakelen van een professioneel interieurbureau kan daarin een groot verschil maken!

Bij Verswijver Interieurconcepten by SALT hebben we de passie en ervaring om unieke ontwerpen af te leveren en te realiseren. Het team van Verswijver Interieurconcepten by SALT bestaat uit diverse interieurontwerpers staat voor u klaar om samen een prachtig ontwerp te realiseren.

✓ Ontwerp
✓ Definitief ontwerp
✓ Detaillering
✓ Bouwbegeleiding

Interieur keuken

De keuken wordt vaak gezien als de centrale plek van het huis. Hier komen mensen samen na een lange dag werken en genieten van een heerlijk gerecht. U besteedt dan ook meer tijd in uw keuken dan alleen het maken van een ontbijt, lunch of diner. 

Het interieur van uw keuken is daarom ook enorm belangrijk. De inrichting van uw keuken ligt compleet in uw handen. Zo kunt u er voor kiezen om uw keuken een luxe uitstraling te geven of te kiezen voor een praktische leefkeuken. We gaan graag samen met u in gesprek om uw droomkeuken te realiseren.

Verschillende stijlen voor het interieur van uw keuken

Het interieur van uw droomkeuken kunt u helemaal zelf samenstellen. Zo is het goed om te kijken naar het combineren van de juiste kleuren en materialen om een goede sfeer te creëren in de keuken. Gaat u voor rust in de keuken of mag de keuken juist een eyecatcher zijn in de woning?

Terugkomende trends voor het interieur in uw keuken zijn bijvoorbeeld keukenbladen van marmer, mat zwartte keukenfrontjes en gouden details. Wanneer u kiest voor deze trend, creëert u een luxe uitstraling in uw keuken. Daarnaast zien we ook vaak beton gecombineerd met een houtlook terugkomen. Ook hierin maakt u zelf de keuze welke stijl het beste bij u en uw woonkamer past!

Bent u er zelf nog niet helemaal aan uit wat de beste stijl is voor uw kijken? We kijken graag met u mee. Samen met onze adviezen creëren we een compleet nieuw interieur voor uw keuken.

Een nieuwe keuken interieur in 4 stappen

De interieurontwerper die een stapje verder gaat


✓ Ontwerp
✓ Definitief ontwerp
✓ Technisch ontwerp en detaillering
✓ Uitvoering en bouwbegeleiding

Onze werkwijze

Accessoires in uw keuken

Naast diverse afwerkingen in kranen, apparatuur en diverse details zien we ook steeds meer duurzame oplossingen voor bijvoorbeeld het watergebruik en elektrisch koken. Nieuwe kranen zijn tegenwoordig zeer zuinig in gebruik en het koken op inductie kan u enorm veel gaskosten besparen. Dat maakt de keuze voor uw apparaten en accessoires in de keuken al weer anders.

Het overgaan van gas naar inductie koken, kan ook belangrijk zijn voor de technische kant van uw keuken. Daarbij is het namelijk nodig dat er andere aansluitingen onder uw keuken gelegd worden. Houd daarom goed rekening met de accessoires en apparaten die u in het interieur van uw keuken wilt plaatsen.

Het creëren van uw droomkeuken

Vaak is het lastig om in een winkel en online te zien hoe alle materialen, accessoires en stijlen bij elkaar tot zijn recht komen. Bij Verswijver Interieurconcepten by SALT begrijpen wij dat maar al te goed. Daarom maken wij altijd een 3D-ontwerp. Hierdoor kunt u alvast in grote lijnen zien hoe het interieur van uw keuken er in het vervolg uit komt te zien. Ook stellen wij meteen het licht- en elektra plan samen. Wanneer u ons ontwerp goedkeurt, gaat ons ervaren team van bouwspecialisten aan de slag met het interieur van uw keuken.

Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, u van advies te voorzien en u te helpen bij het realiseren van uw keuken.

Samenwerking met betrouwbare partners in de bouw

Om de verbouwing zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben we veel goede connecties met betrouwbare bouwbedrijven. Voordat zij voor uw woning aan de slag gaan, ligt de juiste voorbereiding bij ons.

 • We maken een werkplanning
 • Zorgen voor een duidelijk kostenoverzicht
 • Vragen alle nodige offertes aan
 • Organiseren de bouwbegeleiding
 • Zijn altijd het aanspreekpunt tijden de verbouwing

Zo zorgen wij ervoor dat de verbouwing van uw keuken vlekkeloos verloopt en u snel kunt genieten van uw droomkeuken! Kunnen wij u helpen met de bouw/verbouwing van uw keuken? Neem direct contact met ons op, we helpen u graag verder.

Inspiratie voor jouw keuken inrichting?

DOWNLOAD DE GRATIS BROCHURE


Op zoek naar inspiratie voor uw keuken interieur of bent u benieuwd naar onze projecten? Vul het formulier hieronder in en ontvang gratis ons inspiratieboek!

Download inspiratieboek

    • Verslag van afgeronde projecten van Verswijver Interieurconcepten by SALT inclusief illustraties
    • Ons team en de unieke werkwijze die wij hanteren
    • De interieurontwerpers die een stapje verder gaan
    • Interieurs, Ideeën en inspiratie!
interieur inspiratieboek
donkere badkamer

IS JOUW Keuken INTERIEUR INRICHTING HIER OOK AAN TOE?

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN!


 

  KEEP UP TO DATE!

  NOG MEER keuken INTERIEUR INRICHTING NIEUWS!


  Van kleurentrends tot nieuwe producten, er is altijd wel iets nieuws te weten en te overwegen als het gaat om keuken interieur. Met de steeds veranderende trends in de wereld van het keuken inrichtingen. Kunt u bij ons keuken interieur nieuws op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.

  Nieuws

  Reviews

  We hebben weer een mooie review ontvangen van een klant!

  21 maart en 22 maart 2024

  Wij zijn vanaf donderdag 21 maart 2024 met het hele team op excursie in Valencia. Vanaf maandag 25 maart 2024 zijn we weer bereikbaar.

  Dementie vriendelijk interieur

  Zorgbeleving De Blauwe Vlinder heeft ons gevraagd om mee te werken aan een goed doel! Binnenkort opent er in Vlissingen een ongewoon zoete winkel, gerund door mensen met…