Inrichting schoonheidssalon

Geef het interieur van uw schoonheidssalon een nieuwe look!

Het inrichten van je schoonheidssalon. Een leuke en creatieve taak om mee aan de slag te gaan. De inrichting van je salon is namelijk erg belangrijk voor de klantenervaring. Het gevoel wat de klanten bij jouw salon krijgen, is noodzakelijk voor de complete ervaring. 

Bij Verswijver Interieurconcepten by SALT zijn we gespecialiseerd in het creatief inrichten van uw schoonheidssalon. Zo kijken we graag samen naar de mogelijkheden en adviseren wij u naar de beste combinaties en kwalitatieve materialen. We staan altijd voor u klaar om samen met u de inrichting van uw schoonheidssalon te realiseren.

✓ Ontwerp
✓ Definitief ontwerp
✓ Detaillering
✓ Bouwbegeleiding

Inrichting schoonheidssalon

Het inrichten van uw werkruimte is van essentieel belang. Zo zeggen de kleuren, materialen en de combinaties daarvan vaak veel over uw bedrijf. De keuzes daarin kunt u helemaal zelf samenstellen. U kunt daarbij de keuze maken om voor een rustige uitstraling te gaan met zachte kleuren en lichte materialen. Of juist voor een uitgesproken sfeer met een vrolijk behang en drukke materialen.

Als professionals in het inrichten van een schoonheidssalon, helpen wij u graag met het maken van de juiste keuzes voor u salon. We gaan samen kijken naar de beste kleurstellingen en het gebruik van materiaal.

Neem vrijblijvend contact op

Een duidelijk concept

Waar begint u bij het interieur van uw schoonheidssalon? Het uitgangsconcept van uw interieur is het concept. Wat past bijvoorbeeld bij de doelgroep van uw salon? In een kapperszaak verwachten mensen bijvoorbeeld een ander interieur dan in een schoonheidssalon. In het concept moeten een aantal dingen duidelijk beschrijven worden:

 • De doelgroep
 • De uitstraling
 • Wat maakt uw salon anders dan anderen?

Wanneer het concept staat kunt u aan de slag met de volgende stappen. Vindt u het lastig om een concept op te stellen? Onze experts helpen u graag verder!

Een nieuwe keuken interieur in 4 stappen

De interieurontwerper die een stapje verder gaat


✓ Ontwerp
✓ Definitief ontwerp
✓ Technisch ontwerp en detaillering
✓ Uitvoering en bouwbegeleiding

Onze werkwijze

Maak gebruik van een moodboard

Wanneer het concept duidelijk is, kunt u aan de slag met een moodboard. Met een moodboard kunt u op een creatieve manier de stijl van uw salon bepalen en in kaart brengen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld op zoek naar afbeeldingen in tijdschriften of online. Verzamel zo veel mogelijk kleuren, stijlen, patronen en ruimtes. Hiermee creëer je één moodboard.

Samen creëren we het interieur van uw schoonheidssalon

Bij Verswijver Interieurconcepten by SALT helpen wij u graag met het complete proces. Van het tekenen van de eerste ideeën tot het organiseren van de bouwbegeleiding, we ontzorgen u van A tot Z.

Samen in gesprek voor het interieur van uw schoonheidssalon? Neem vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag!

Contact opnemen

Inspiratie voor jouw schoonheidssalon inrichting?

DOWNLOAD DE GRATIS BROCHURE


Op zoek naar inspiratie voor uw schoonheidssalon interieur of bent u benieuwd naar onze projecten? Vul het formulier hieronder in en ontvang gratis ons inspiratieboek!

Download inspiratieboek

    • Verslag van afgeronde projecten van Verswijver Interieurconcepten by SALT inclusief illustraties
    • Ons team en de unieke werkwijze die wij hanteren
    • De interieurontwerpers die een stapje verder gaan
    • Interieurs, Ideeën en inspiratie!
interieur inspiratieboek
interieur wellnessruimte

IS JOUW schoonheidssalon INRICHTING HIER OOK AAN TOE?

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN!


 

  KEEP UP TO DATE!

  NOG MEER schoonheidssalon INTERIEUR INRICHTING NIEUWS!


  Van kleurentrends tot nieuwe producten, er is altijd wel iets nieuws te weten en te overwegen als het gaat om schoonheidssalon interieur. Met de steeds veranderende trends in de wereld van het schoonheidssalon inrichtingen. Kunt u bij ons schoonheidssalon interieur nieuws op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.

  Nieuws

  buroSALT

  Vorig jaar juli is Verswijver Interieurconcepten overgenomen door buroSALT ! We kunnen onze klanten het totaalconcept aanbieden…

  Keurmerk

  Wat goed! 🚀 Onze interieurontwerper Shannon is geslaagd voor haar eerste examen voor de officiële titel Interieurarchitect. Het volgende onderdeel wordt…

  Bezoek Porcelanosa

  Enkele dagen geleden waren we uitgenodigd door Porceanosa in Valencia. Met ons hele team reisden we naar Spanje waar…