Binnenhuisarchitect Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een binnenhuisarchitect in omgeving Bergen op Zoom, Brabant? Verswijver Interieurconcepten by SALT is u graag van dienst. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw totaal inrichting. Al tientallen jaren zijn wij werkzaam in de interieurbranche. Wij hebben dan ook voldoende expertise om u te helpen bij het bouwen en verbouwen.

Verswijver Interieurconcepten by SALT: deskundige binnenhuisarchitect in Bergen op Zoom

Wanneer u ons inschakelt als binnenhuisarchitect in Bergen op Zoom, zullen wij eerst een afspraak met u maken om uw wensen te bespreken. Wij luisteren goed naar u en combineren uw wensen met onze eigen visie om een passend concept te ontwikkelen. Dit concept wordt uitgewerkt tot een voorlopig ontwerp. Dit ontwerp kan bestaan uit moodboards, kleur- en materialen voorstellen, plattegronden, aanzichten, perspectieven, 3D impressions en veel meer. Vervolgens zullen wij nog meerdere keren met u afspraken om te zien waar en hoe dit voorlopig concept moet worden aangepast. Resultaat is een definitief ontwerp waar u geheel achterstaat. Als u het definitief ontwerp heeft goedgekeurd, kunnen wij een plan van aanpak opstellen. Dit plan van aanpak bestaat uit:

  • Een professionele planning;
  • Offertes bij vertrouwde bedrijven waar wij mee samen werken;
  • Passende en scherpe begroting.

Wanneer dit plan van aanpak rond is, kan het echte werk beginnen. Wij werken samen met betrouwbare en professionele bedrijven om de bouw of verbouwing te realiseren zoals u dat wilt. Wij garanderen u een service die geen enkele andere binnenhuisarchitect in Brabant u kan geven.

Eerder werk van ons als binnenhuisarchitect in Brabant

Voordat u beslist of u ons als binnenhuisarchitect in Bergen op Zoom inschakelt, kunt u zich eerst verdiepen in eerder werk. Bekijk de selectie van eerdere projecten die wij hebben gerealiseerd ter inspiratie en om onze werkwijze te kunnen beoordelen. Als u nog vragen heeft over onze werkzaamheden als binnenhuisarchitect in Brabant, kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)164 213 803. Wij maken dan graag een afspraak met u. Ook kunt u een afspraak maken om bij één van onze projecten te komen kijken. Hopelijk tot snel!

    binnenhuisarchitect Bergen op Zoom