Architect binnenshuis

Het inschakelen van een binnenhuisarchitect kan een hele uitkomst zijn. Als u uw interieur wilt herindelen van uw huis, restaurant, kantoor, winkel, school of u heeft net een nieuwe woning of bedrijfspand gekocht, komt er veel op u af. Hoe maakt u de juiste keuzes? En waar haalt u de tijd vandaan? Bij Verswijver Interieurconcepten staan wij voor u klaar en luisteren we aandachtig naar al uw wensen voordat wij een ontwerp op maat maken.

Wat kunt u verwachten als u een architect uit Bergen op Zoom voor uw interieur inschakelt?

Verswijver Interieurconcepten is een gespecialiseerd bureau om u te ontzorgen van A tot Z. Als u bij ons een binnenhuisarchitect inschakelt houdt onze service niet op bij het maken van een plattegrond. Wij verzorgen namelijk ook het kleuradvies, een advies voor de verlichting en begeleiden de verbouwing. Zo maken we strakke planningen, vragen we offertes aan bij professionele bedrijven en organiseren we de bouwvergaderingen. Hierin onderscheidt onze werkwijze zich van andere interieurarchitecten. Daarnaast adviseren we in duurzame keuzes en styling om de juiste sfeer te creƫren. Wij zijn gevestigd in het historische centrum van Bergen op Zoom in Brabant nabij Antwerpen en Rotterdam.

Wat zijn uw voordelen door met ons samen te werken?

Tijdens het ontwerpproces luisteren wij goed naar uw wensen. In het kennismakingsgesprek proberen wij erachter te komen welke stijl het beste bij u past zodat we een uitgedacht ontwerp kunnen maken waar u zicht goed bij voelt. U hoeft zich geen zorgen te maken over het bouwproces en wij koppelen u aan betrouwbare bouwbedrijven. Dankzij deze werkwijze zijn wij in te zetten voor uiteenlopende projecten die altijd naar grote tevredenheid worden opgeleverd.

Vraag om een vrijblijvende kennismaking op uw locatie

Het team van Verswijver Interieurconcepten helpt u graag om uw droominterieur te realiseren. Wij houden ons vast aan het vooropgestelde budget en de opleverdatum. Hierdoor hoeft u zich nergens druk om te maken als u een binnenhuisarchitect van Verswijver Interieurconcepten inschakelt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op als u hier interesse in heeft. U bereikt ons via 0164 213 803 of door het contactformulier in te vullen.