Pop-up Restaurant Koej

POP-UP RESTAURANT KOEJ In slechts twaalf dagen een restaurant verbouwen, die uitdaging kreeg Verswijver Interieurconcepten. Het concept van een pop-up restaurant in Bergen op Zoom is helemaal omgegooid. Zo is het frisse interieur van voormalig pop-up restaurant Visj in twaalf dagen tijd omgebouwd tot een stoer en ruw interieur. Voor een restaurant of winkel is…

Pop-up Restaurant Visj

POP-UP RESTAURANT VISJ De nieuwe trend van tegenwoordig: een pop-up restaurant. Dat is een restaurant dat maximaal een jaar bestaat. Verswijver Interieurconcepten zet die trend op een unieke wijze door met het concept van pop-up restaurant Visj. Het interieurbureau uit Bergen op Zoom kreeg een groot oud pand ter beschikking met een beperkt budget voor…

Hotel De Jonckheer

Hotel De Jonckheer Verswijver Interieurconcepten heeft van het hele hotel het ontwerp gemaakt en de bouwbegeleiding uitgevoerd. Hotel De Jonckheer is gevestigd op de grens tussen België en Nederland in het midden van natuurgebied De Brabantse Wal. Voorheen heette het hotel Hotel De Kettle, maar het nieuwe concept en het nieuwe interieur heeft de naam…

Ego Indoorski

EGO INDOORSKI Door de skihal uit Bergen op Zoom, EGO Indoorski, is aan Verswijver Interieurconcepten gevraagd een nieuw concept en nieuw interieur te maken. De bestaande hal in het centrum van Bergen op Zoom bestond uit één lopende band, een borstelbaan en een klimwand. Wij voegden daar samen met onze partners een nieuwe bar, een…