Hotel De Jonckheer

Verswijver Interieurconcepten heeft van het hele hotel het ontwerp gemaakt en de bouwbegeleiding uitgevoerd. Hotel De Jonckheer is gevestigd op de grens tussen België en Nederland in het midden van natuurgebied De Brabantse Wal. Voorheen heette het hotel Hotel De Kettle, maar het nieuwe concept en het nieuwe interieur heeft de naam doen veranderen. Dit hotel is een ontmoetingsplek voor wandelaars, fietsers, arbeiders van de haven in Antwerpen, maar ook klanten vanuit heel België en Nederland. Het was een leuke uitdaging voor Verswijver Interieurconcepten om van alle verschillende ruimtes in het complex een geheel te maken. De interieurontwerpers van de grensstreek hebben zich gefocust op de receptiebalie, de hotelkamers, de bruidssuite, de feestzalen die gehuurd kunnen voor feesten en huwelijken, de conferentiezaal, de vergaderruimtes en het restaurant met een bar waar alle gasten samen komen.

WAT

Complete hotelinrichting

WAAR

Ossendrecht / Grens België

WANNEER

2011

De hotelinrichting is klassiek en kleurvol. Het interieur straalt luxe en kwaliteit uit, dit komt door het gebruik van een luxe houtlook vloer en de velvet stoffen. Ook het maatwerk is tot in detail uitgewerkt. De donkere kleuren en klassieke ornamenten op de bar geven een luxueuze uitstraling. De bar is praktisch ingedeeld zodat het ook voor het personeel makkelijk werken is. Hier en daar zijn er wanden met fotobehang verwerkt, het fotobehang heeft sepia en bruine tinten. Er staan klassieke figuren op met een grappige touch. Ook is er een fotograaf het natuurgebied in gestuurd om foto’s te maken van de omgeving, deze foto’s zijn ook verwerkt op de fotowanden. Alle details zijn zelfs doorgevoerd tot op de tafelstyling.

Een enkele stoel in het restaurant en de stoelen in de wachtruimte in de ontvangsthal van het hotel hebben een kleurrijke print. De rode details komen allen mooi tezamen in het bruine interieur. De interieurstylisten van Verswijver Interieurconcepten hebben zelfs gedacht aan het lichtplan en heeft een aantal opvallende kroonluchters in het interieur verwerkt om verschillende hoeken te creëren.

De interieurstijl loopt door in de multifunctionele feestzaal. Deze feestruimte kan gemakkelijk worden vergroot en verkleind, zodat het voor elk evenement ideaal is. Ook in deze ruimte en in de rookruimte komen de grappige foto’s op fotobehang terug. Zo is er in de rookruimte een oude vrouw met een sigaar in sepia afgebeeld.

De hele inrichting van het hotelcomplex is op elkaar afgestemd. De conferentieruimte heeft ook de prachtige en onderhoudsvrije houtlook vloer, een fotobehang met de koeien uit Ossendrecht en beige vergaderstoelen. De donkere tafels en taupe kleurige wanden maken de ruimte knus en gezellig. Deze ruimte is praktisch ingedeeld voor het geven van vergaderingen, presentaties en het houden van overleg.

Op de verdieping van het hotel bevindt zich de luxe bruidssuite. Deze hotelkamer heeft een jacuzzi met uitzicht over het natuurgebied De Brabantse Wal en een knusse zithoek die is ingedeeld met landelijk meubilair. De king size bed heeft een gecapitonneerde achterwand die op maat is gemaakt voor de suite. Alle paarse accessoires en de paarse kussentjes zijn op elkaar afgestemd. Het luxe velvet tapijtvloer en de fluwelen stoffen passen mooi in deze speciale ruimte.

Ook in de andere hotelkamers is het interieur aangepast en volledig op maat gemaakt. Er zijn hotelkamers met een vrijstaand bad aanwezig, deze hebben een open badkamer ensuite. De achterwanden van het bed met de nachtkastjes zijn speciaal gemaakt voor het hotel. En hetzelfde hout is verwerkt in de op maat gemaakte kledingkasten en het televisiemeubel met een nis voor de televisie. Wil jij genieten van deze prachtige hotelinrichting of restaurantinrichting? Neem dan gerust contact op met Hotel de Jonckheer en zij zullen je hartelijk ontvangen. Heeft u zelf een hotel of andere horecazaak dan denken wij graag met u mee voor een passend concept, een unieke huisstijl en een prachtig interieur.