Hotelinterieur inrichten

Tips en inspiratie voor de inrichting uw hotelinterieur

Een nieuw interieurconcept voor uw hotelinterieur. Alles moet tot in detail kloppen. Het inschakelen van een interieurontwerper kan daarin hét verschil maken. Wij bieden u de helpende hand om de juiste keuze te maken betreft uw hotelinterieur. Wij helpen u met het ontwerp, de realisatie en zetten tenslotte de laatste puntjes op de i. Ons team van gespecialiseerde interieurontwerpers staat voor u klaar om samen met u een ontwerp te maken.

Gasten die in hotels logeren zijn op zoek naar originele ervaringen, ontspanning, comfort en willen optimaal verwend worden. Een hotel is niet meer zomaar een plek waar men kan overnachten. Tegenwoordig speelt beleving en de complete service een prominentere rol. In de hotelbranche is veel concurrentie. Het is daarom van groot belang uzelf te onderscheiden, zodat u nieuwe gasten aantrekt en oude terug komen. Een belangrijke factor om uw hotel te onderscheiden van andere, is door middel van een uniek hotelinterieur en meubilair.

1. Ontwerpen
2. Plannen
3. Begeleiden
4. Ervaring

Waarom is het uiterlijk van uw hotelinterieur zo belangrijk?

Het hotelinterieur is het eerste wat bij uw gasten opvalt. Wanneer gasten een kamer reserveren, hebben ze al uitgebreid gekeken naar alle beschikbare foto’s van uw hotel. Denk hierbij aan de kamers, lobby, het uitzicht en foto’s van alle faciliteiten die uw hotel te bieden heeft. Pas daarna beslist de gast of die bij u wilt verblijven of verder zoekt.

Creëer een levendig thema

Veel gasten kiezen voor een hotel, omdat zij geïnteresseerd zijn in de omgeving. Een aanrader is om het thema van uw hotel daarop aan te passen. Is uw hotel gevestigd in een natuurlijke omgeving? Laat dat dan ook terugzien in hotelinterieur. Staat uw hotel juist in een drukke stad? Laat uw hotel dan een verlengstuk zijn van de omgeving. Plaats bijvoorbeeld foto’s van de omgeving op in de kamers of lobby.

In slechts 3 stappen naar de oplevering van uw hotelinterieur

Door onze nauwkeurige werkwijze combineren wij uw wensen met onze expertise tot een doordacht plan. Van begin tot eind staan wij u bij met maken van belangrijke keuzes. Onze hotelinterieur projecten verdelen we in drie stappen: ontwerpfase, detaillering en bouwbegeleiding. Wilt u uw hotelinterieur laten inrichten door Verswijver Interieurconcepten? Vul dan het contactformulier in of bel ons via het telefoonnummer 0164 213 803.


✓ Ontwerpfase
✓ Detaillering
✓ Bouwbegeleiding

Onze werkwijze

Houd de inrichting strak

Een trend die u in veel hotels terugziet, zijn strakke lijnen en een moderne inrichting. Met elegante en moderne meubels. Ook zijn in veel hotels de kamers niet meer standaard ingericht, maar heeft elke kamer een unieke inrichting. Hierdoor willen grote hotels de uitstraling en sfeer van boetiekhotels namaken. Wilt u dat ook realiseren voor uw hotel? Wij helpen u graag met het creëren van unieke kamers.

Hotelmeubels op maat

Steeds meer hotels kiezen voor maatwerk meubels in de lobby en op de kamers. Hierdoor willen hotels zich onderscheiden en de gast een unieke beleving bieden. Niet alleen maatwerk meubels, maar ook worden hotels steeds groener. Denk hierbij aan het plaatsen van planten in de lobby’s en op de kamers.

Verduurzaam uw hotelinterieur

Steeds meer mensen hechten waarde aan duurzaamheid. U kunt uw hotelinterieur verduurzamen door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, steen, koper, marmer en brons. De Interieurconcepten van Verswijver zijn niet alleen zeer fraai, maar ook zeer praktisch en duurzaam. Zoals recyclebare materialen, materialen zonder chemische stoffen en producten tegen allergieën. Wij streven ernaar om met zoveel mogelijk duurzame materialen te werken. Wij besteden voldoende zorg aan materiaalgebruik en detaillering waarbij alle materialen zorgvuldig op elkaar worden afgestemd.

Samenwerking met betrouwbare partners in de bouw

Om de verbouwing zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben we veel goede connecties met betrouwbare bouwbedrijven. Voordat zij voor uw woning aan de slag gaan, ligt de juiste voorbereiding bij ons.

 • We maken een werkplanning
 • Zorgen voor een duidelijk kostenoverzicht
 • Vragen alle nodige offertes aan
 • Organiseren de bouwbegeleiding
 • Zijn altijd het aanspreekpunt tijden de verbouwing

Zo zorgen wij ervoor dat de verbouwing van uw hotelinterieur vlekkeloos verloopt en u snel kunt genieten van uw hotelinterieur! Kunnen wij u helpen met de bouw/verbouwing van uw hotelinterieur? Neem direct contact met ons op, we helpen u graag verder.

Inspiratie voor uw Hotelinterieur?

DOWNLOAD DE GRATIS BROCHURE


Op zoek naar inspiratie voor uw Hotelinterieur of bent u benieuwd naar onze projecten? Vul het formulier hieronder in en ontvang gratis ons inspiratieboek!

Download inspiratieboek

    • Verslag van afgeronde projecten van Verswijver Interieurconcepten inclusief illustraties
    • Ons team en de unieke werkwijze die wij hanteren
    • De interieurontwerpers die een stapje verder gaan
    • Interieurs, Ideeën en inspiratie!
vw_stack
hotelkamer op maat

IS UW HOTELINTERIEUR INRICHTING HIER OOK AAN TOE?

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN!


 

  KEEP UP TO DATE!

  NOG MEER HOTELINTERIEUR NIEUWS!


  Van kleurentrends tot nieuwe producten, er is altijd wel iets nieuws te weten en te overwegen als het gaat om interieurontwerp. Met de steeds veranderende trends in de wereld van het Hotelinterieur. Kunt u bij ons Hotelinterieur nieuws op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.

  Nieuws

  Aluminium kozijnen

  Bij dit pand in Bergen op Zoom worden alle houten kozijnen met enkel glas vervangen voor aluminium kozijnen met HR++ glas. Op de slaapkamer komt zelfs…

  Waarom tekenen wij nog met de hand?

  Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende computerprogramma’s om in te tekenen en kunnen zelfs 3D beelden worden vertoond met een virtual reality bril. Er is een goede reden waarom wij nog op de ouderwetse manier met de hand tekenen…

  Oude spanten in beeld

  In dit monumentale pand in de historische binnenstad van Bergen op Zoom vonden we tijdens de verbouwing nog prachtige…