Badkamer interieur inrichten

Geef het interieur van uw badkamer een nieuwe look!

Er komt veel kijken bij een badkamer interieur inrichten. Alles moet tot in de details kloppen bij de inrichting van een badkamer. Het inschakelen van creatieve interieurontwerpers kan daarin het verschil maken. Wij hebben de passie en ervaring om een prachtig ontwerp af te leveren en te realiseren. Ons team van interieurontwerpers staat voor u klaar om samen met u een uniek ontwerp te maken.

De badkamer wordt vaak gezien als een praktische ruimte die gebruikt wordt om te douchen, badderen en om jezelf klaar te maken. Kortom, u besteedt waarschijnlijk meer tijd in de badkamer dan u denkt. Daarom is het ook absoluut waard om de badkamer eens flink aan te pakken! Een badkamer hoeft niet overdreven luxe te zijn, zolang het maar een fijne plek is waar u na een drukke dag helemaal tot rust kunt komen.

✓ Ontwerp
✓ Definitief ontwerp
✓ Technisch ontwerp
✓ Uitvoering

Toepasselijke kleuren en materialen voor uw badkamer

Creëer uw droom badkamer door middel van de juiste kleuren en materialen. Daarbij kunt u de keuze maken om voor rust te kiezen. Met het gebruik van zachte kleuren en materialen creëer je al snel een rustgevende omgeving. U kunt er ook voor kiezen om voor een andere stijl te gaan. Zo kunt u kiezen voor diepere kleuren en mooie materialen die helemaal passen bij uw woonstijl.

Een trend die vaak terugkomt in nieuwe badkamers, is marmer. Vaak op de wanden in een ‘steen-, beton-, stuc- of houtlook’. Deze wandpanelen geven de badkamer een stoere en luxe uitstraling. Het voordeel van wandpanelen is dat vlekken er niet intrekken en dat kalkaanslag binnen een handomdraai weer te verwijderen is.

De keuzes voor fraaie kranen en accessoires worden steeds belangrijker. Niet alleen zit er verschil in de duurzaamheid, maar ook zijn er talloze kleuren, modellen en vormen. Vandaar dat wij snappen dat het kiezen van kranen en accessoires niet gemakkelijk is. Daarom helpt Verswijver Interieurconcepten by SALT u daar graag bij.

Douche of bad in de badkamer interieur inrichten

Er komen steeds meer duurzame oplossingen voor onder andere watergebruik. Nieuwe kranen en douches zijn tegenwoordig zeer zuinig en comfortabel in gebruik. Dat maakt de keuze voor een bad of een uitgebreide douche ook steeds lastiger. Daarbij tellen ook uw persoonlijke wensen mee. Gaat u graag in bad, of geniet u meer van een uitgebreide douche?

Een bad is een heerlijke plek om na een zware dag lekker tot rust te komen. Een plek waar uw lichaam kan ontspannen en u kunt genieten van de uitstraling van uw badkamer. Daarnaast kan een mooi bad in uw badkamer zelfs fungeren als een echte eyecatcher in de ruimte.

Zit er in uw badkamer geen bad, omdat de ruimte het niet toelaat of u niet graag in bad gaat? Kies dan voor een regendouche, de ideale manier om helemaal te ontspannen!

Een badkamer interieur inrichten in 4 stappen

De interieurontwerper die een stapje verder gaat


✓ Ontwerp
✓ Definitief ontwerp
✓ Technisch ontwerp en detaillering
✓ Uitvoering en bouwbegeleiding

Onze werkwijze

Het creëren van een droombadkamer

In badkamerwinkels en online is het vaak moeilijk te zien of de meubels, kranen, bad en accessoires passen in het badkamerinterieur dat u voor ogen heeft. Bij Verswijver Interieurconcepten by SALT begrijpen wij dat maar al te goed. Daarom maken wij altijd een 3D-ontwerp. Hierdoor kunt u alvast in grote lijnen zien hoe uw badkamer er in het vervolg uit komt te zien. Ook stellen wij meteen het licht- en elektra plan samen. Wanneer u ons ontwerp goedkeurt, gaat ons ervaren team van bouwspecialisten aan de slag met het inrichten van uw badkamer.

Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, u van advies te voorzien en u te helpen bij het realiseren van uw droom badkamer.

Samenwerking met betrouwbare partners in de bouw

Om de verbouwing zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben we veel goede connecties met betrouwbare bouwbedrijven. Voordat zij voor uw woning aan de slag gaan, ligt de juiste voorbereiding bij ons.

 • We maken een werkplanning
 • Zorgen voor een duidelijk kostenoverzicht
 • Vragen alle nodige offertes aan
 • Organiseren de bouwbegeleiding
 • Zijn altijd het aanspreekpunt tijden de verbouwing

Zo zorgen wij ervoor dat de verbouwing van uw badkamer vlekkeloos verloopt en u snel kunt genieten van uw droom badkamer! Kunnen wij u helpen met de bouw/verbouwing van uw badkamer? Neem direct contact met ons op, we helpen u graag verder.

Inspiratie voor jouw badkamer interieur inrichting?

DOWNLOAD DE GRATIS BROCHURE


Op zoek naar inspiratie voor uw badkamer interieur of bent u benieuwd naar onze projecten? Vul het formulier hieronder in en ontvang gratis ons inspiratieboek!

Download inspiratieboek

    • Verslag van afgeronde projecten van Verswijver Interieurconcepten by SALT inclusief illustraties
    • Ons team en de unieke werkwijze die wij hanteren
    • De interieurontwerpers die een stapje verder gaan
    • Interieurs, Ideeën en inspiratie!
interieur inspiratieboek
donkere badkamer

IS JOUW BADKAMER INTERIEUR INRICHTING HIER OOK AAN TOE?

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN!


 

  KEEP UP TO DATE!

  NOG MEER BADKAMER INTERIEUR INRICHTING NIEUWS!


  Van kleurentrends tot nieuwe producten, er is altijd wel iets nieuws te weten en te overwegen als het gaat om badkamer interieur. Met de steeds veranderende trends in de wereld van het badkamer inrichtingen. Kunt u bij ons badkamer interieur nieuws op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.

  Nieuws

  Reviews

  We hebben weer een mooie review ontvangen van een klant!

  21 maart en 22 maart 2024

  Wij zijn vanaf donderdag 21 maart 2024 met het hele team op excursie in Valencia. Vanaf maandag 25 maart 2024 zijn we weer bereikbaar.

  Dementie vriendelijk interieur

  Zorgbeleving De Blauwe Vlinder heeft ons gevraagd om mee te werken aan een goed doel! Binnenkort opent er in Vlissingen een ongewoon zoete winkel, gerund door mensen met…