Architect

Wanneer u een nieuw huis of bedrijfspand wilt bouwen, een aanbouw wilt zetten of uw bestaande interieur wilt verbouwen, dan heeft u een architect nodig. Een architect onderzoekt wat het beste is voor u, uw pand en wat mogelijk is binnen de richtlijnen en vergunningen van uw gemeente. Het bureau van Verswijver Interieurconcepten by SALT is centraal gevestigd tussen Nederland en België in de historische stad van Bergen op Zoom. Het bureau bestaat uit verschillende interieurarchitecten, interieurontwerpers, interieurstylisten en werkt nauw samen met constructeurs en bouwbedrijven uit de omgeving van Bergen op Zoom, Antwerpen, Zeeland, Rotterdam en Breda. Door de jarenlange ervaring in de architectenwereld is Verswijver Interieurconcepten by SALT de ideale partij voor u.

Ontzorgen van ontwerp tot realisatie

Als u uw interieur wilt uitbreiden of herindelen dan komt daar veel bij kijken. Een architect kijkt met u mee naar de mogelijkheden en beperkingen. Er wordt een persoonlijke plan van aanpak opgesteld en een professioneel ontwerp uitgewerkt waarin uw wensen zijn verwerkt en daarin wordt rekening gehouden met de huidige regels en richtlijnen. Er wordt samen met een constructeur bepaald of er een vergunning nodig is binnen uw gemeente. Het voorlopige ontwerp wordt uitgewerkt tot een definitief ontwerp met een advies in kleuren, materialen, apparatuur en duurzaamheid. Aan de hand van aanzichten, moodboards en een 3D tekening wordt het plan aan u voorgelegd.

Als alle details van het interieur en exterieur bekend zijn, worden er door de architect offertes opgevraagd door betrouwbare bouwbedrijven uit ons netwerk. Er wordt een budgettering opgesteld en een strakke realistische werkplanning voor tijdens het bouwproces. De architect van Verswijver Interieurconcepten by SALT ontzorgt u van A tot Z en neemt zelfs de bouwbegeleiding op zich.

interieurarchitect Brabant

Vrijblijvende offerte van een architect opvragen

Verswijver Interieurconcepten by SALT plant graag met u een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en maakt een offerte op maat. Zo weet u precies wat een architect kost voor uw project. Wilt u meer van onze projecten zien of inspiratie op doen? Dan kunt u ons gratis inspiratieboek downloaden.

U kunt ons bereiken voor een vrijblijvende offerte op +31 164 213 803 en info@verswijver.nl.