Stagiaire Verswijver interieurconcepten

Voorstelronde: Stagiair(e)

Last but not least: de stagiair(e)!
Verswijver Interieurconcepten is een erkend leerbedrijf en leidt stagiair(e)s op van verschillende opleidingen. De meeste studenten komen van het HMC mbo vakschool voor hout, meubel en interieurSintLucasGrafisch Lyceum Rotterdam of Interieurvormgeving Thomas More, maar ook opleidingen van andere scholen zijn meer dan welkom.
Of het periodes zijn van 10 weken of een halfjaar, of je Jolein, Amber, Marieke of Eline heet… het maakt ons niets uit! Het belangrijkste vinden wij dat je gedreven bent, zelfstandig kan werken en dat de klik er is met ons team.

Maar wat mag je allemaal doen bij Verswijver Interieurconcepten? Wij bieden een all-in stage, dat betekent dat je niet alleen mag ontwerpen maar ook de grafische, administratieve en communicatieve kant van het bedrijf leert kennen. Wat gebeurd er nou precies als je een ontwerp hebt gemaakt? Hoe communiceren we dat met de klant? Hoe zorgen we dat het in de praktijk kan worden uitgevoerd? En wat voor kosten zitten daar aan verbonden?

Ben jij geïnteresseerd in een stageplek bij ons? Stuur je CV en motivatie (wat wil je bij ons leren?) in naar info@verswijver.nl t.n.v. Shannon Claessen.

Stagiaire Verswijver interieurconcepten