Ontwerper nederland

Voorstelronde: Shannon Claessen

Dit is Shannon Claessen, mede-eigenaresse van Verswijver Interieurconcepten. Voor de opleiding Interieuradvisering op het Hout- en Meubileringscollege te Rotterdam liep zij haar eindstage bij Peter Verswijver. Zowel op deze stage als de opleiding slaagde ze cum-laude. Maar daarnaast kreeg ze een uitzonderlijke kans! Peter vroeg haar of ze mee het bedrijf wilde runnen, en dit laat je Peter geen tweede keer vragen.

Shannon stapte in 2015 mee in het bedrijf en begon daarnaast ook een nieuwe opleiding in Mechelen (België), ook hier slaagde ze cum-laude voor Interieurvormgeving & Conceptontwikkeling. Sinds juli 2017 werkt Shannon fulltime als interieurontwerpster bij Verswijver Interieurconcepten en ze is zelfs in Bergen op Zoom gaan wonen voor het bedrijf. Niets is voor haar te gek of onmogelijk, zowel voor particuliere als zakelijke klanten ontwerpt ze met plezier. Peter bouwt zijn werkzaamheden bij Verswijver Interieurconcepten de komende jaren langzaam af en Shannon zal steeds meer het aanspreekpunt worden binnen het bedrijf.

Shannon heeft nog één grote droom, ze wil graag een klein bestaand huisje in Bergen op Zoom zelf ontwerpen en opknappen tot een droomhuis!

Wilt u Shannon spreken over haar kijk op uw interieur? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met shannon@verswijver.nl of 0164 213 803

Ontwerper nederland