Woningontwerper Brabant

Voorstelronde: Peter Verswijver

VOORSTELRONDJE
Dit is Peter Verswijver, oprichter van Verswijver Interieurconcepten. Peter begon in zijn jonge jaren al met het verbouwen en ontwerpen van zijn eigen woning in de Rijkebuurtstraat. Hij had een eigen bedrijf in de meubelmakerij, Verswijver Interieurbouw, met personeelsleden waar ze diverse maatmeubelen maakten voor bedrijven en particulieren. Dit bedrijf vestigde hij 21 jaar geleden in een grote vervallen loods en noemde de loods Interium. Ook Interium heeft hij helemaal zelf opgeknapt en ontworpen. Nu staat Interium (De Suikerfabriek) bekend als een verzamelgebouw van diverse bedrijven uit verschillende bedrijfstakken.
 
Maar Peter bleef niet stil zitten, hij en zijn gezinnetje hadden een oogje op een schattige woning in Hoogerheide. Ook hier had hij geweldige ideeën voor. Hij is maar liefst 2 jaar bezig geweest om de vergunning te krijgen! Toen hij eindelijk de vergunning kreeg begon hij zelf met verbouwen. En zeg maar eerlijk: het is een plaatje geworden! Deze woning staat nu bekend als ‘het huis met het torentje’.
 
Peter is nog hartstikke jong, maar hij heeft toch nog wat dromen die hij wil najagen. Daarom heeft hij ervoor gekozen om zijn zoon Dennis Verswijver en oud-stagiaire Shannon Claessen in het bedrijf te nemen om het straks allemaal over te kunnen nemen.
 
Wilt u een technische kijk op de verbouwing, meer informatie over de details van maatmeubelen of gewoon zijn verhaal horen dan kunt u contact opnemen met Peter Verswijver via 0164 213 803 of peter@verswijver.nl
Woningontwerper Brabant