Bouwbegeleider Brabant

Voorstelronde: Dennis Verswijver

Dit is Dennis Verswijver, bouwbegeleider van Verswijver Interieurconcepten. Dennis heeft gestudeerd aan de bouwopleiding en liep stage bij zijn vader Peter tijdens de bouw van De Melkfabriek. Sinds dat moment is hij ook voor zichzelf begonnen met D. Verswijver Bouwservice en heeft hij twee allround timmermannen in dienst. Dennis is van alle markten thuis, hij verzorgt het groot onderhoud van diverse panden, verzorgt het sloop-, opbouw-, schilder- en spuitwerk bij particuliere en zakelijke klanten, hij maakt zelfs stalen deuren op maat!
Maar wie denkt dat Dennis thuis lekker op de bank zit, heeft ongelijk. Want ook thuis heeft hij grote wensen en ideeën. Verswijver Interieurconcepten heeft zijn woning ontworpen en hij gaat dit binnenkort zelf helemaal verbouwen!
U zult in de toekomst Dennis en Shannon vaker op de voorgrond zien bij Verswijver Interieurconcepten. Wilt u graag een op maat gemaakte stalen deur of meer weten van Dennis zijn werk en materialen? U kunt met hem contact opnemen via dennis@verswijver.nl of 0164 213 803

Bouwbegeleider Brabant