van Visj naar Koej in 12 dagen

Na weken lang hard werken, nadenken en ontwerpen van een nieuw uniek pop-up restaurant mogen we het nu eindelijk de wereld in brengen.

Verswijver Interieurconcepten mag vol trots vertellen dat Koej vanaf 9 oktober 2015 wordt geopend aan de Zuidzijde Haven te Bergen op Zoom.

Koej zal het voormalige visrestaurant Visj vervangen. Wij bedanken Visj voor het afgelopen jaar, de verse vissen, de gastvrijheid, de gezelligheid en vooral het concept waar we met z’n allen naar hebben gestreefd en hebben na geleefd.

Koej is een nieuw uniek pop-up restaurant waar rundvlees centraal staat. De mannen van D.Verswijver Bouwservice en het personeel van Visj/Koej zijn hard aan het werk om het interieurontwerp van Verswijver Interieurconcepten te realiseren. Het is een ruw, stoer, hip en robuust geheel.

In het restaurant zijn objecten van een slagerij toegepast, zo is er een slachthuis gedeelte, een charcuterie presentatie, presentatie van echte grote hammen aan vleeshaken, koeienvellen, de kleuren bordeaux rood en zwart en nog meer details.

Wij verwelkomen iedereen vanaf 9 oktober om een kijkje te nemen in dit unieke pop-up restaurant en natuurlijk een hapje te eten. Reserveren kan al!

Smakelijk!

www.koej.nl

Materialen restaurant