interieurarchitect goes

Verswijver Interieurconcepten wordt per 1 juli 2023 overgenomen door buroSALT

BuroSALT is een ontwerpburo uit Goes voor Stedenbouwkundige, Architectonische en Landschappelijke Totaaloplossingen. Zij ontwerpen voor zowel de particuliere markt als de zakelijke markt. Het hoofdkantoor van buroSALT bevindt zich in Zeeland en door de overname breiden zij verder uit naar Noord-Brabant.
๐˜ž๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ต ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ค๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ?
Peter Verswijver heeft een aantal jaren geleden het stokje overgedragen aan Shannon Claessen, zodat Peter kon gaan genieten van zijn pensioen. Shannon heeft vervolgens bijna alle werkzaamheden zelfstandig uitgevoerd en het bedrijf noฬg meer op de kaart gezet, met succes!
โ€œIk geniet nog elke dag van mijn werk en mijn klanten,โ€œ aldus Shannon โ€œ…maar ik miste collegaโ€™s om mee te sparren en verloor de creatieveling in mezelf door alles wat bij het ondernemen hoort.โ€
Shannon kwam in contact met de broers Gert-Jan en Paul van den Berge, waarmee het direct klikte. BuroSALT breidt dus uit met een Interieurontwerper zodat men nog beter aan de vragen vanuit de markt kan voldoen en Shannon komt in het hechte en professionele team van buroSALT terecht.
๐˜ž๐˜ข๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด?
Niets, de overname brengt veel voordelen voor u mee:
โœ… Alles onder รฉรฉn dak!
โœ… Registratie in het Architectenregister.
โœ… Wij hebben BIM Modelleurs en technische tekenaars voor u op kantoor.
โœ… Shannon blijft uw contactpersoon.
โœ… De naam โ€˜ Verswijver Interieurconcepten โ€™ blijft gewoon bestaan.
โœ… U bent nog steeds van harte welkom in ons kantoor in Bergen op Zoom en uiteraard in Goes.
โœ… We zijn nog steeds bereikbaar op het bekende telefoonnummer en via ons mailadres.
Neem een kijkje op www.burosalt.nl en bel ons gerust als u vragen heeft over de overname.
interieurarchitect goes