Interieurarchitect in Brasschaat

Bent u op zoek naar een interieurarchitect voor uw woning in Brasschaat of omgeving? Dan bent u bij Verswijver Interieurconcepten by SALT aan het juiste adres. Onze interieurarchitect helpt u graag bij de realisatie van uw droomwoning in Brasschaat of omgeving. Ook zakelijke klanten zijn wij graag van dienst. Zo hebben wij de inrichting mogen doen van verschillende basisscholen, restaurants en kantoren. Onze kracht ligt voornamelijk in onze concepten. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en maken op basis hiervan een concept dat overeenkomt met uw persoonlijke stijl.

Onze interieurarchitect regelt de verbouwing van uw woning in Brasschaat van A tot Z

Wilt u uw woning in Brasschaat of omgeving verbouwen met de hulp van onze interieurarchitect? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertelt u al uw wensen aan ons, waarna wij aan de slag gaan met een schetsontwerp. Hierna komen we met een conceptontwerp en als het ontwerp aan al uw eisen en wensen voldoet, spreken we van een definitief ontwerp. Hier houdt onze service echter niet op. Wij ontzorgen u namelijk ook volledig tijdens de bouw en realisatie van het ontwerp. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opstellen van de werkplanning en het aanvragen van offertes. Bovendien zorgen we ervoor dat het vooropgestelde budget niet overschreden wordt en dat de beloofde opleverdatum gehaald wordt. Met Verswijver hoeft u zich dus nergens zorgen om te maken!

Kies voor een interieurarchitect met ervaring

Als u voor uw project in Brasschaat of omgeving een interieurarchitect inschakelt, is het fijn om te weten dat diegene beschikt over de nodige ervaring. Bekijk ons portfolio en ontdek wat wij zoal voor onze klanten hebben gerealiseerd. Heeft u interesse in een kennismakingsgesprek of heeft u nog vragen voor ons? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0164 213 803 of door het contactformulier in te vullen.

    interieurarchitect Brabant