Interieurarchitect België

De interieurarchitect die met u meedenkt!

Als u gaat bouwen of verbouwen kunt u het beste een interieurarchitect uit de omgeving van België inschakelen. Een interieurarchitect met ervaring in België denkt met u mee, geeft professioneel advies in duurzaamheid, renovatie, styling en sfeer. Heeft u een woning, restaurant, kantoor, praktijk, winkel of villa in omgeving Antwerpen, Brasschaat, Kalmthout of Kapellen dan bent u bij Verswijver Interieurconcepten by SALT aan het juiste adres.

✓ Ontwerp
✓ Definitief ontwerp
✓ Technisch ontwerp
✓ Uitvoering

Inspiratieboek Interieur

In ons inspiratieboek leest u meer over:

 • Verslag van afgeronde projecten van Verswijver Interieurconcepten by SALT inclusief illustraties
 • Ons team en de unieke werkwijze die wij hanteren
 • De interieurontwerpers die een stapje verder gaan
 • interieurs, Ideeën en inspiratie!

Download hier ons gratis inspiratieboek

Op zoek naar inspiratie voor uw eigen interieur en bent u benieuwd naar onze projecten? Vul het formulier hieronder in en ontvang gratis ons inspiratieboek!

  Waar gaat u beginnen?

  Een gebouw verbouwen of nieuw bouwen geeft al voldoende stress. Verswijver Interieurconcepten by SALT is een professionele interieurarchitect uit omgeving België die graag met u meedenkt over de bouw- of verbouwplannen, de herindeling van het interieur en organiseren van de bouwbegeleiding.

  Door een brede portfolio met verschillende projecten uit de omgeving hebben onze interieurarchitecten veel praktijkervaring. Naast de praktijk hebben onze interieurarchitecten ook verschillende opleidingen genoten in België.

  De interieurarchitecten van Verswijver Interieurconcepten by SALT ontzorgen u graag tijdens de hectische tijd van bouwen of verbouwen. Aan de hand van een nauwkeurige werkwijze komen alle punten aan bod. Er wordt onderzoek gedaan naar materiaalkeuze, kleuradvies, meubelen, lichtinval, lichtplan en de juiste vakmensen uit België en omgeving.

  Wij zullen ook de werfopvolging op ons nemen. Zo komt u niet voor grote verrassingen te staan en heeft u zelf minder zorgen. Samen met u streven wij naar een fantastisch eindresultaat.

  Handgetekende Woningplattegrond

  Prijs interieurarchitect België

  De prijs van een interieurarchitect wordt opgesteld aan de hand van een persoonlijke offerte, zo weet u precies wat u te wachten staat. Een interieurarchitect van Verswijver Interieurconcepten by SALT heeft de ervaring en kennis om het project in goede banen te leiden. Een interieurarchitect maakt niet alleen plannen voor een nieuw interieur, maar vragen ook prijzen op bij betrouwbare vakmannen en kunnen het werk opvolgen op locatie. U krijgt dus gegarandeerd de juiste prijzen door een verbouwpartner als een interieurarchitect in de arm te nemen.

  Wilt u graag een eerste afspraak maken met onze interieurarchitect België?

   

  Contacteer ons vrijblijvend om een eerste afspraak te maken. Verswijver Interieurconcepten by SALT is een hoogwaardige interieurarchitect uit de grensstreek van België die u graag helpt bij het herindelen, bouwen en restylen van uw huis, zaak of winkel. U kunt ons rechtstreeks bereiken via onderstaand contactformulier, per e-mail op info@burosalt.nl of telefonisch op +31 113 226190.