Interieurarchitect Verswijver 

De interieurarchitect die met u meedenkt!

Bent u op zoek naar een interieurarchitect die u ondersteunt met het ontwerpen van het interieur in uw woning of bedrijfspand? Bij Verswijver Interieurconcepten zijn wij u graag van dienst. Onze service gaat, als u wenst, verder dan alleen het maken van het ontwerp. Wij nemen alles van A tot Z uit handen, ook tijdens het bouwproces. Denk hierbij aan het maken van de bouwplanningen, het aanvragen van verschillende offertes of het doen van onderzoek naar nieuwe technieken.

1. Ontwerpen
2. Plannen
3. Begeleiden
4. Ervaring

Inspiratieboek Interieur

In ons inspiratieboek leest u meer over:

 • Verslag van afgeronde projecten van Verswijver Interieurconcepten inclusief illustraties
 • Ons team en de unieke werkwijze die wij hanteren
 • De interieurontwerpers die een stapje verder gaan
 • interieurs, Ideeën en inspiratie!

Download hier ons gratis inspiratieboek

Op zoek naar inspiratie voor uw eigen interieur en bent u benieuwd naar onze projecten? Vul het formulier hieronder in en ontvang gratis ons inspiratieboek!

  Dé interieurarchitect voor al uw projecten

  Ondanks dat ons kantoor in Bergen op Zoom is gevestigd , kunt u ons ook in heel België inschakelen als interieurarchitect. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij luisteren met aandacht naar alle wensen en zoeken Daarna naar de stijl die het meest bij u past. In slechts enkele stappen maken wij een ontwerp waar u zich comfortabel bij voelt. Gaat u akkoord met het ontwerp? Dan gebruiken wij graag onze expertise en ons netwerk om de juiste partijen te vinden die voor u aan de slag gaan.

  Handgetekende Woningplattegrond

  Wij houden ons aan de gemaakt afspraken!

  Wilt u ons als interieurarchitect inschakelen voor uw project? Dan kunt u erop rekenen dat wij onze gemaakte afspraken nakomen. Het budget wordt niet overschreden en de opleverdatum staat standaard vast. Al vele klanten gingen u voor en maakten gebruik van onze services. Bovendien zijn onze projecten ook in diverse programma’s op tv geweest op RTLZ, RTL4 en KRO-NCRV en in het interieurblad The Art of Living. Zo is ons landhuis in Hoogerheide te zien in het programma Binnenste Buiten. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0164 213 803 of door het contactformulier in te vullen.

  Benieuwd naar meer? 

   

  Heeft u interesse of wilt u meer informatie over Verswijver interieurarchitecten? Contacteer ons en wij komen graag vrijblijvend op locatie kijken om een persoonlijke offerte op te stellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

  Onze interieurarchitect is bereikbaar via info@verswijver.nl en +31 164 213 803. Wij proberen binnen enkele uren op uw terugbelverzoek te reageren en een afspraak in te plannen.