Interieurarchitect Verswijver 

De interieurarchitect die met u meedenkt!

Bent u op zoek naar een interieurarchitect die u ondersteunt met het ontwerpen van het interieur in uw woning of bedrijfspand? Bij Verswijver Interieurconcepten zijn wij u graag van dienst. Onze service gaat, als u wenst, verder dan alleen het maken van het ontwerp. Wij nemen alles van A tot Z uit handen, ook tijdens het bouwproces. Denk hierbij aan het maken van de bouwplanningen, het aanvragen van verschillende offertes of het doen van onderzoek naar nieuwe technieken.

✓ Ontwerpen
✓ Plannen
✓ Begeleiden
✓ Ervaring

Inspiratieboek Interieur

In ons inspiratieboek leest u meer over:

 • Verslag van afgeronde projecten van Verswijver Interieurconcepten inclusief illustraties
 • Ons team en de unieke werkwijze die wij hanteren
 • De interieurontwerpers die een stapje verder gaan
 • interieurs, Ideeën en inspiratie!

Download hier ons gratis inspiratieboek

Op zoek naar inspiratie voor uw eigen interieur en bent u benieuwd naar onze projecten? Vul het formulier hieronder in en ontvang gratis ons inspiratieboek!

  Dé interieurarchitect voor al uw projecten

  Ondanks dat ons kantoor in Bergen op Zoom is gevestigd , kunt u ons ook in heel België inschakelen als interieurarchitect. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij luisteren met aandacht naar alle wensen en zoeken Daarna naar de stijl die het meest bij u past. In slechts enkele stappen maken wij een ontwerp waar u zich comfortabel bij voelt. Gaat u akkoord met het ontwerp? Dan gebruiken wij graag onze expertise en ons netwerk om de juiste partijen te vinden die voor u aan de slag gaan.

  Handgetekende Woningplattegrond

  Wij houden ons aan de gemaakt afspraken!

  Wilt u ons als interieurarchitect inschakelen voor uw project? Dan kunt u erop rekenen dat wij onze gemaakte afspraken nakomen. Het budget wordt niet overschreden en de opleverdatum staat standaard vast. Al vele klanten gingen u voor en maakten gebruik van onze services. Bovendien zijn onze projecten ook in diverse programma’s op tv geweest op RTLZ, RTL4 en KRO-NCRV en in het interieurblad The Art of Living. Zo is ons landhuis in Hoogerheide te zien in het programma Binnenste Buiten. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0164 213 803 of door het contactformulier in te vullen.

  Benieuwd naar meer? 

   

  Heeft u interesse of wilt u meer informatie over Verswijver interieurarchitecten? Contacteer ons en wij komen graag vrijblijvend op locatie kijken om een persoonlijke offerte op te stellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

  Onze interieurarchitect is bereikbaar via info@verswijver.nl en +31 164 213 803. Wij proberen binnen enkele uren op uw terugbelverzoek te reageren en een afspraak in te plannen.