Interieurarchitect Verswijver Interieurconcepten by SALT 

De interieurarchitect die met u meedenkt!

Heeft u verbouwplannen of gaat u een nieuw huis of bedrijfspand bouwen? Een goede indeling is belangrijk voor je leefcomfort en een visitekaartje voor je bedrijf. De interieurarchitect van Verswijver Interieurconcepten by SALT helpt u graag om deze droom te verwezenlijken. Zij hebben jarenlang ervaring in de interieurbranche en bouwwereld en zijn daarom de ideale partij om in te huren.

✓ Ontwerp
✓ Definitief ontwerp
✓ Technisch ontwerp
✓ Uitvoering

Wanneer huur je een interieurarchitect in?

Of uw verbouwplannen nu klein of groot zijn, van een herindeling tot een nieuwbouw. Voor uw woning, appartement of villa. Of juist voor uw bedrijfspand zoals een winkel, kantoor of horeca zaak. U haalt veel voordeel uit het huren van een interieurarchitect. De werkzaamheden die een interieurarchitect uitvoert bestaat onder ander uit:

 • Meer leefcomfort
 • Praktische oplossingen
 • Uitgedacht ontwerp op maat
 • Ontzorgen van A tot Z
 • Sfeer- en kleurenadvies
 • Verlichtingsadvies
 • Verstand van duurzaamheid en de nieuwste technieken
 • Onderzoek naar vergunningen binnen uw gemeente
 • Breed netwerk van betrouwbare vakmensen
 • Strakke maar realistische werkplanning
 • Bouwbegeleiding op locatie
 • Duidelijke afspraken
 • Binnen uw budget

Nadat al uw wensen en eisen bij ons bekend zijn gaat onze interieurarchitect voor u aan de slag. Er wordt een op maat gemaakt ontwerp voor u getekend en dit ontwerp wordt samen met u besproken en uitgewerkt totdat elk detail in beeld is. Zo worden er samen met u keuzes gemaakt voor de technieken, apparatuur, de kleuren en materialen.

Wanneer alle details zijn uitgewerkt worden er door onze interieurarchitect betrouwbare bouwbedrijven benaderd en offertes vergeleken. De werkplanning wordt opgesteld en het budget wordt nauwkeurig in de gaten gehouden zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij garanderen u een verbouwingsperiode met zo min mogelijk zorgen en een interieurarchitect met ervaring en verstand van zaken.

Inspiratie voor uw interieur?

DOWNLOAD DE GRATIS BROCHURE


Op zoek naar inspiratie voor uw eigen interieur en bent u benieuwd naar onze projecten? Vul het formulier hieronder in en ontvang gratis ons inspiratieboek!

Download inspiratieboek

    • Verslag van afgeronde projecten van Verswijver Interieurconcepten by SALT inclusief illustraties
    • Ons team en de unieke werkwijze die wij hanteren
    • De interieurontwerpers die een stapje verder gaan
    • Interieurs, Ideeën en inspiratie!
interieur inspiratieboek

Dé interieurarchitect voor al uw projecten

Onze kantoren zijn gevestigd in Bergen op Zoom en Goes en u kunt ons naast Noord-Brabant en Zeeland ook in heel België inschakelen als interieurarchitect. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij luisteren met aandacht naar alle wensen en zoeken Daarna naar de stijl die het meest bij u past. In slechts enkele stappen maken wij een ontwerp waar u zich comfortabel bij voelt. Gaat u akkoord met het ontwerp? Dan gebruiken wij graag onze expertise en ons netwerk om de juiste partijen te vinden die voor u aan de slag gaan.

Handgetekende Woningplattegrond

Wij houden ons aan de gemaakt afspraken!

Wilt u ons als interieurarchitect inschakelen voor uw project? Dan kunt u erop rekenen dat wij onze gemaakte afspraken nakomen. Het budget wordt niet overschreden en de opleverdatum staat standaard vast. Al vele klanten gingen u voor en maakten gebruik van onze services. Bovendien zijn onze projecten ook in diverse programma’s op tv geweest op RTLZ, RTL4 en KRO-NCRV en in het interieurblad The Art of Living. Zo is ons landhuis in Hoogerheide te zien in het programma Binnenste Buiten. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0113 226190 of door het contactformulier in te vullen.

Benieuwd naar meer? 

 

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de interieurarchitect Verswijver interieurarchitecten by SALT? Contacteer ons en wij komen graag vrijblijvend op locatie kijken om een persoonlijke offerte op te stellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Onze interieurarchitect is bereikbaar via info@burosalt.nl en +31 113 226190. Wij proberen binnen enkele uren op uw terugbelverzoek te reageren en een afspraak in te plannen.