Binnenhuisarchitect Verswijver 

De binnenhuisarchitect die met u meedenkt!

Het inhuren van een binnenhuisarchitect brengt veel voordelen met zich mee. Bent u toe aan een nieuw interieur voor uw (nieuwbouw) woning, zaak, winkel of villa, maar weet u niet waar u moet beginnen of heeft u er simpelweg geen tijd voor? Geen zorgen, de binnenhuisarchitect van Verswijver Interieurconcepten by SALT staat voor u klaar. Download alvast ons inspiratieboek.

✓ Ontwerp
✓ Definitief ontwerp
✓ Technisch ontwerp
✓ Uitvoering

Inspiratieboek Interieur

In ons inspiratieboek leest u meer over:

 • Verslag van afgeronde projecten van Verswijver Interieurconcepten by SALT inclusief illustraties
 • Ons team en de unieke werkwijze die wij hanteren
 • De interieurontwerpers die een stapje verder gaan
 • interieurs, Ideeën en inspiratie!

Download hier ons gratis inspiratieboek

Op zoek naar inspiratie voor uw eigen interieur en bent u benieuwd naar onze projecten? Vul het formulier hieronder in en ontvang gratis ons inspiratieboek!

  Wat doet een binnenhuisarchitect?

  De binnenhuisarchitect van Verswijver Interieurconcepten by SALT ondersteunt u tijdens het gehele proces, vanaf de kennismaking tot aan de oplevering. U kunt te allen tijde tijdens het project onze expertise inschakelen bij het maken van belangrijke keuzes.

  Samen met u stellen wij een interieurontwerp op door middel van verschillende onderzoeken. Dit plan wordt professioneel uitgewerkt in een plattegrond, verlichtingsplan, kleuradvies, materiaalkeuzes, styling en een advies in technische en duurzame keuzes.

  Als alle details bekend zijn worden er offertes opgevraagd bij betrouwbare bouwbedrijven en wordt er een werkplanning met startdatum en opleverdatum opgesteld.

  Verswijver Interieurconcepten by SALT heeft een breed scala aan reeds uitgevoerde projecten en kan ook zeker voor u iets betekenen.

  Handgetekende Woningplattegrond

  Binnenhuisarchitect prijs

  De samenwerking met een binnenhuisarchitect als verbouwpartner is een goede investering. Naast dat u compleet wordt ontzorgt, wordt er ook scherp gekeken naar de offertes van betrouwbare vakmensen, keuze van hoogwaardig en kostbaar materiaal en duurzaamheid van uw huis of bedrijf. Uw pand is voor de komende jaren weer helemaal up-to-date en u heeft er voorlopig geen omkijken meer naar. 

  Exact weten wat het u kost?

   

  Wilt u graag weten wat de prijs van een binnenhuisarchitect bij Verswijver Interieurconcepten by SALT voor u is? Contacteer ons en wij komen graag vrijblijvend op locatie kijken om een persoonlijke offerte op te stellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

  Onze binnenhuisarchitect is bereikbaar via info@burosalt.nl en +31 113 226190. Wij proberen binnen enkele uren op uw terugbelverzoek te reageren en een afspraak in te plannen.