MAATWERK KAST

“Vanuit de keuken heb ik nu veel meer contact met mijn gasten.”

Voor deze woning met prachtig uitzicht over de weilanden van Etten-Leur is Verswijver Interieurconcepten gevraagd om de keuken meer bij de woonkamer en eetkamer te betrekken.

De woning beschikte al over een industriële doorkijkhaard, deze is de eyecatcher van de woning geworden. Door het uitbreken van diverse muren en een doorlopende maatwerkkast vormen de woonkamer en keuken een geheel. In tegenstelling tot de ‘normale’ gang van zaken, is juist in deze woning de stalen balk in het zicht gehouden en in hoogglans zwart geschilderd. Hierdoor krijgt de woning een industriële uitstraling. Daarnaast komt er ook veel meer daglicht in de woning door het wegbreken van deze muren.

Naast het ontwerp heeft Verswijver Interieurconcepten ook de begeleiding van de uitvoering uitgevoerd. Hiervoor zijn de juiste offertes aangevraagd en vergeleken, werkplanningen gemaakt en de bouwbegeleiding op locatie gedaan.

WAT

Woning

WAAR

Etten-Leur

WANNEER

2019