Over ons

Voor uw woning, winkel of kantoorpand willen wij graag uw partner zijn om uw totaal inrichting te realiseren. We hebben tientallen jaren ervaring in de interieurbranche. Deze expertise gebruiken we om u ter zijde te staan tijdens de hectische tijd van bouwen of verbouwen.

 Door goed naar u te luisteren en onze eigen visie vormen wij een passend concept, dit concept wordt uitgewerkt tot een voorlopig ontwerp en uit een aantal gesprekken zal er een definitief ontwerp ontstaan. Na goedkeuring van dit definitief ontwerp maken wij een plan van aanpak. Daarin wordt verwerkt een professionele planning, het opvragen van offertes bij vertrouwde bedrijven en het maken van een passende en scherpe begroting.

Verswijver Interieurconcepten werkt samen met geheel betrouwbare en professionele bedrijven om uw nieuwbouw of verbouwing te realiseren.

U zult bij de oplevering versteld staan van de realisatie van ons ontwerp. Wij kijken graag uit naar de samenwerking met u.

 

Eigenaren

Ontwerper

Peter Verswijver is de hoofdontwerper van Verswijver Interieurconcepten, Peter beschikt over tientallen jaren werkervaring in de interieurbranche. Ook het ondernemen, plannen en begeleiden wordt professioneel gehandeld, zo staat Easyspaces geheel op zijn naam. In samenwerking Shannon Claessen en Dennis Verswijver wordt uw wens werkelijkheid gemaakt.

 

ontwerper

Shannon Claessen is een ontwerper van het bedrijf. Shannon heeft een diploma Interieuradvisering behaald met een grote onderscheiding op het Hout- en Meubileringscollege en zit in het examenjaar van de opleiding Interieurvormgeving op Thomas More Interior & Design te Mechelen (BE). Na de opleiding zal ook zij fulltime ontwerpen voor Verswijver Interieurconcepten.

 

bouwservice

Dennis Verswijver verzorgt met zijn bedrijf, D.Verswijver Bouwservice, de uitvoering van het project. Dennis weet veel op technisch gebied en maakt de ontwerpen werkelijkheid. Met een vertrouwd, nauwkeurig en professioneel team gaat Dennis bij u aan de slag.

 

 

 

Erkend leerbedrijf

Verswijver Interieurconcepten is al enkele jaren een erkend leerbedrijf bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Wij bieden jou de kans om jezelf te ontwikkelen voor de toekomst. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze stageplek.